Se dau ajutoare și celor care locuiesc la casă

„Sunt câțiva buzoieni care locuiesc la casă, dar sunt conectați la sistemul centralizat de încălzire. Unii dintre ei nu dispun de posibilitățile financiare de a-și monta centrale pe gaz. De aceea s-a decis ca în programul municipalității să fie cuprinsă și această categorie”, a explicat Aurel Gubandru, directorul RAM Buzău.

În proiectul aflat acum în vigoare, erau prinși doar buzoienii cu posibilități materiale reduse care locuiau la bloc.

Ajutoarele acordate de Primăria Buzău sunt de:

*7000 de lei – dacă veniturile nete pe membru de familie sunt sub 1263 de lei

*3000 de lei – dacă veniturile pe membru de familie sunt între 1263 și 1600 de lei

Vezi mai jos integral proiectul de hotărâre propus spre vot consilierilor locali de către executivul Primăriei Buzău (click pe săgeata pt. a trece la pagina următoare).

ajutoare-casa

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Se dau ajutoare și celor care locuiesc la casă

  • Se dau pomeni… Vin alegerile!
    Pe de o parte se investește în RAM, iar pe de altă parte se oferă ajutoare pentru debranșare. Ce să înțelegem?!

  • Ceva mai aberant decat proiectul asta nu exista. Au pus pragul ala atat de sus incat se incadreaza oricine, 1263 lei pe membru la o familie cu 4 membri inseamna venituri lunare de 5052 lei, adica salarii peste medie pentru parinti, adica se incadreaza chiar si familiile in care ambii parinti sunt directori.
    Cum sa pui tu in proiect ca ala care are pe membru de familie 1263 (adica salariul minim si respectiv un punct de pensie) este sarac si trebuie sa primeasca pomana?
    Unii viseaza sa ajunga la bogatia de a avea 1263 lei pe membru de familie dar mor si nu mai ajung la asa nivel, din nefericire majoritatea buzoienilor nu au nici jumatate din atat, ca lucreaza pe salariul minim majoritatea nu numai din Buzau dar si din tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.