Se dau gratuit stegulețe tricolore pentru mașină. Iată când, unde, cine și de ce!

Luni se serbează în toată țara ziua Drapelului Național. Ca de obicei, momentul va fi marcat și la Buzău. 

„Muzeul Județean Buzău serbează și în acest an Ziua Drapelului Național într-un mod inedit, așa cum deja și-a obișnuit publicul. Luni, 26 iunie 2017, alături de echipaje ale Poliției Române, reprezentanți ai muzeului vor distribui participanților la traficul rutier din zona Bd. Nicolae Bălcescu stegulețe ce pot fi montate pe autoturisme”, a anunțat azi Daniel Costache, director adjunct al muzeului buzoian. 

Vor fi în total 300 de stegulețe, iar zona în care vor fi împărțite va fi cea din dreptul muzeului. Dacă anul trecut, în această zi, clădirea muzeului a fost acoperită cu un imens steag tricolor, în acest an s-a optat pentru o altă variantă:

„Dacă anul trecut muzeul a fost îmbrăcat în haină tricoloră și mulți buzoieni, mândri că sunt români, au realizat fotografii cu acesta, luni muzeul o să ne aștepte, tot de la ora 11.00, cu baloane tricolore la fiecare fereastră a fațadei imobilului. Vă așteptăm!”

Tot luni, de la ora 10.00, Ziua Drapelului va fi sărbătorită și pe platoul Dacia de către militarii Diviziei 2 Getica. Încă de duminică seară, drapelul unității va fi scos din clădire, și depus în jurul orei 21.30 la Biserica Militară de alături.

Luni dimineață va fi adus la ceremonia din Piața Dacia. ca de obicei vor fi alocuțiuni, fanfară și defilare.    

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

ziua drapelului 2017
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.