Se demolează clădirea lui Bîgiu. Iată unde și de ce

Zgomot puternic astăzi în Bariera Ploiești. Muncitorii au trecut la demolarea clădirii din vecinătatea intersecției, unde a funcționat una din firmele lui Cristi Bîgiu, fostul președinte al CJ Buzău.

Bîgiu a vândut terenul unde a funcționat în trecut pușcăria din Buzău către Lidl, care va amenaja în Bariera Ploiești până la sfârșitul anului un nou magazin.

A fost ultima mare afacere a lui Bîgiu, înainte de a merge în penitenciar pentru a-și ispăși pedeapsa de 5 ani cu executare pentru luare de mită.

În zona unde se va amenaja noul magazin a avut teren un alt cunoscut om de afaceri din Buzău, Aurel Brebeanu, patronul Campus Tv. 

La doar câteva sute de metri distanță, mai exact vizavi de patinoar, se lucrează de zor pentru amenajarea unui alt supermarket Kaufland. 

Întrega zonă își va schimba în bine înfățișarea începând din acest an, întrucât Primăria Buzău a alocat în jur de 100 de miliarde de lei vechi pentru modernizarea intrării în oraș dinspre Ploiești.

Auraș Tereacă

loading...

5 comentarii la „Se demolează clădirea lui Bîgiu. Iată unde și de ce

 • Afacerile familiei Bâgiu la fosta pușcărie din Băzău au fost începute de tatăl său , fost administrator și secretar adjunct al Comitetului P.C.R. al Consiliului popular județean .

  Răspunde
 • Oportunităţile de câştig sunt la tot pasul, chiar lângă tine. Trebuie doar să acţionezi şi să câştigi.
  Şi totuşi, de ce nu câştigă toţi oamenii bani mulţi?
  Simplu. Din cauza a trei metehne: amânarea, răzgândirea, frica. Ei ori amână la infinit să înceapă ceva, ori, după ce încep, se răzgândesc, ori, din cauza fricii să nu piardă ceva, nu mai încep nimic, niciodată.
  Daca nu faci parte dintre acestia, cauta-ma acum la email daniela6711@gmail.com !

  Răspunde
 • Oras de consum.Bine ca avem multe hipermarketuri.Dar marii investitori strategici sa ofere locuri de munca cand vor veni?Stiu ca si astea genereaza in mica parte forta de munca,dar ne trebuie si industrie.Nu?

  Răspunde
 • Ce mă supără cel mai tare la mine ,e că acord mult credit persoanelor cu care intru în contact .Cum am reușit noi buzoienii să nu ne dăm seama ce fel de om a fost C Bâgiu Am crezut că din funcția pe care a avut-o ,o să facă bine municipiului nostru nicidecum că e un delapidator cu mâinile băgate până la cot în banii noștri ,ai cetățenilor care îi asigurau existența și că nu ne-ar fura încrederea pe care am investit-o în el când l-am votat .Rușine lui și celorlalți care fac la fel .Eu nu le-aș acorda nici o clemență .

  Răspunde
 • Hi blogger i see you don’t monetize your blog. You can earn additional bucks easily, search on youtube for:
  how to earn selling articles

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.