Se demolează. Vezi foto: ce a mai rămas din vechea tabelă

Așa arată acum (vezi foto mai sus) vechea tabelă de marcaj a stadionului Gloria.

La vremea ei a fost una din cele mai moderne tabele electronice de marcaj din țară. De vreo patru ani nu mai este funcțională și nici nu se mai merită a fi reparată.

Azi, muncitorii au purces la demolarea ei. Pe partea dinspre stradă mai păstrează, până luni, câteva plăci pe care s-a vopsit demult „Fotbal Club Gloria Buzău”.

„Avem deja în magazie două noi și moderne tabele de marcaj, care permit inclusiv inserarea de clipuri video. Una mai mică pentru rugby și una mai mare pentru fotbal. S-au turnat stâlpii de suținere și la stadionul din Parcul Tineretului. La cea de la fotbal vom păstra pilonii, vom modifica doar platforma de susținere a noii tabele”, a anunțat Cristi Ceaușel, șeful clubului din Crâng.

Noua tabelă de la stadionul de fotbal va fi folosită pentru prima dată în retur, într-un meci oficial, la partida cu „U” Cluj.

SCM Gloria are de câteva zile și două autocare, colantate cu îndemnul „Hai Buzău” – CLICK AICI pt. mai multe detalii.

Vezi mai jos o galerie foto cu resturile rezultate din demolarea vechii tabele.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.