Se deschide astfel o nouă zonă pentru investiții

S-a dat startul construcțiilor și pe câmpul situat vizavi de cartierul Orizont din mun. Buzău.

O firmă de construcții pregătește deja înființarea unui nou rond – situat în prelungirea rondului „de la călăreț” – și a accesului rutier către tot acest câmp.

Din informațiile reporterului buzoienii.ro, în curând – pe suprafața pregătită acum – vor începe lucrările pentru un nou magazin LIDL, dar și pentru un depozit + magazin Altex.

Muncitorii firmei care pregătesc acum terenul se vor sincroniza cu cei de la Strabag (care vor moderniza Bd. Unirii) pentru a realiza calea de acces către câmpul situat vizavi de cart. Orizont.

Doar avantaje

A) Extindere a orașului Buzău cu o nouă zonă generoasă pentru construcții

B) Noile investiții vor crea și locuri de muncă + afaceri ce vor fi impozitate

C) Încet-încet poate se va ajunge până în zona HidroElectrica – Bazinul Olimpic astfel încât să se creeze mult ceruta și necesara cale de acces de la Podul Mărăcineni către Broșteni

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Se deschide astfel o nouă zonă pentru investiții

 • Eu cred ca s-au început cam multe lucrări de modernizare și din păcate nici una nu este finalizata. Se scria în presa zilele trecute, ca în 2-3 saptamani se va turna ultimul strat pe strada Transilvaniei, a trecut o săptămână și nu se vede nimic, pe o parte trotoarele sun tot la stadiul de beton. Sa nu mai zic ca de o săptămână se tot fac reparații la conducta de apa,se taie cele doua straturi de asfalt sa se remedieze problemele. De ce nu s-a înlocuit conducta de apa ca doar se știa ca sunt probleme dacă tot a fost decopertata strada atâta timp? De ce s-au început atâtea lucrări dacă nici una nu e terminata?

 • Ce chestie! S-a gasit spatiu pentru dezvoltarea Buzaului fara parloaga de la Tintesti…
  Dl Toma stie?

 • Lidl, Altex,,,,,,
  ,,,era vorba sa scoatem (aglomerația) din municipiul Buzău, supermarket-urile, este teren de la AUTOROLA spre Râmnicu Sărat, suficient și aproape !

 • Dupa trecerea A7-ului peste raul Buzau, pe podul de la Maracineni va bate vantul, comparativ cu ce este in prezent. Nu mai raman decat cei din comunele limitrofe, poate si Ramicul, dar restul, care doar traniztau orasul, vor urca pe A7. Podul de la VP iarasi preia o parte din traficul navetistilor, deci vom ramane noi cu ai nostri. Sa vezi atunci aer de provincie, liniste si pace (fara ironie o spun)!

 • Și de unde se ia balastru din gârla Buzăului? Dacă tot vreți o știre vedeți că sapă unul cu excavatorul la nici 150m în aval de podul Vadu Pașii. Probabil nu le-a ieșit lucrarea și vor sa îl dea jos mai repede.

 • Peste 2…3…4 ani il inchid ca pe B.dul N Balcescu ca zona de promenada ca asa vrea UE de parca am avea salarii ca in „UE”

 • Strada Brosteni – Orizont tb facuta inaintea cartierului – tb proiectata corespunzator cu mai multe benzi si sa nu treaca aproape de case pt ca va fi trafic greu. Daca se face asa o alee printre case si se muta acolo tot traficul…
  De ce nu se face strada asta intai? Asa ar avea sens daca ar face cineva ceva cu sens pe aici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.