emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

„Se deschide talciocul de duminică ?”

Mai mulți cititori ne-au întrebat, pe fondul discuțiilor referitoare la relaxarea restricțiilor, dacă „se redeschide de duminică talciocul buzoian”.

Răspunsul administrației talciocului este, din păcate pentru comercianți și cumpărători, negativ.

„Nu, nu se deschide talciocul. Din câte am înțeles, inclusiv în starea de alertă, care urmează stării de urgență, se va păstra interdicția reunirii într-un loc public a mai mult de trei persoane. Or, pe la noi pe la talcioc, în zilele cu vreme bună, aveam și șase mii de vizitatori. Dacă în cazul talciocului nici nu se pune problema, noi sperăm să putem redeschide măcar târgul auto”, ne-a declarat Daniel August, directorul SC Piețe, Târguri și Oboare Buzău.

Foto arhivă. Vremurile când sute de persoane stăteau la coadă ca să intre la talcioc

SC Piețe Târguri și Oboare a fost puternic lovită de criza coronavirus. Bugetul instituției s-a redus drastic după închiderea talciocului (chirii și bilete de intrare) și a târgului auto.

Și târgul auto de la Drăgaică a fost închis

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

Un comentariu la „„Se deschide talciocul de duminică ?”

  • SC Piețe Târguri și Oboare poate deschide un site „Talcioc on-line ”? In aceasta perioada multi au trecut pe on-line! Accesul in site cu taxa pe post de bilet de intrare, marfa postata pe site cu foto, etc. Lipseste doar muzica si gratarul!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.