Se desființează echipa de fotbal de la Gloria Buzău

Primarul C-tin Toma a confirmat pentru buzoienii.ro informația că echipa de fotbal din liga a doua de la Gloria Buzău va fi desființată.

Cauza principală o constituie criza economică provocată de criza sanitară – care a dus la încasări diminuate pentru Primăria Buzău.

De asemenea, primarul s-a arătat foarte deranjat și de cazul Marius Ioniță – fotbalistul Gloriei pârât de fosta iubită că juca la pariuri.

În ultimul rând, a contat și faptul că din pricina regulamentelor/Legii Sportului – SCM Gloria Buzău nu avea drept de promovare.

C-tin Toma: „Îmi pare rău, dar nu am ce face. Conform estimărilor în 2021 vom avea încasări reduse la primărie de 6 milioane de euro. Facem economii acolo unde putem, trebuie să ne încadrăm în buget”

Gloria va continua cu echipa de handbal fete, iar la fotbal probabil doar cu echipele de juniori.

Fotbaliștii formației de seniori vor deveni liberi de contract și vor putea semna cu orice altă echipă. Ei au fost informați astăzi – când trebuiau să plece în cantonament la Monteoru.

Citește și:

loading...

15 comentarii la „Se desființează echipa de fotbal de la Gloria Buzău

 • Și dacă juca ce cumva juca banii lu Toma

 • 86 % !!! praful se alege de voi !!!

 • Bravo domnu toma,inainte de alegeri spuneti ca impreuna cu consiliul judetean o sa duceti gloria in prima liga,dupa alegeri o desfiintati,rusine sa va fie! asteptam demisia

 • Localii când se desființează? Sau măcar când se restructurează?

 • Un lucru foarte bun. Bravo, Toma!

 • Toma esti neschimbat omule, ai aceiasi atitudine ca la Romet. Promiti si visezi cai verzi pe pereti si in acest fel duci oamenii in eroare asa cum ai facut mereu. Poate acum iti vad si oamenii adevarata fata. Ai spoit orasul cu plancarte, sigle, luminite. Mai mult !!! de ce ai pus poliestiren pe stadion ??

 • Ce mai tura-vura…Toma este cel mai slab primar de la colectivizare încoace…

 • Si vor mai urma, nu e sfarsitul. Intr-adevar, echipa aceasta juca doar asa ca sa vedem noi niste echipe mai rasarite pe la Buzau. Daca nu ai drept de promovare, nu are rost sa mai continui, atata timp cat incasezi bani de la cetatenii acestui oras, pentru ca din banii cetatenilor se plateau salariile si ar fi putut sa se faca altceva cu acei bani. Echipa de fete handbal este in prima liga si e ok, pentru ca anul trecut a jucat o dubla europeana si mai vezi jucatoare aici la Buzau, ca Neagu. Nu vreau sa fiu carcotas, dar daca se insista mai mult la Consiliu Judetean, poate se putea face o echipa cu drept de promovare, dar asa, nu-i vad rostul acestei echipe, doar asa, ca sa aiba Buzaul echipa de fotbal. Gloria a tintit mereu spre esalonul superior, dar cred eu, ca un pic mai multa insistare, se facea o firma si aveau drept de promovare. Pacat de proiect!

 • Uraaaa!
  Numai golani nu plateam din taxe sa ii vad cum dau de-a dura mingea. Asta nu se face pe banii si munca altora cu forta, sa isi gaseasca investitori privati

 • O echipa care a tocat banii ce puteau merge spre colectivitate: drumuri, parcari, sanatate, educatie.
  Sportul de performanta trebuie sa fie 100% privat; sportul de masa inseamna accesul la baze sportive.

 • A mai murit o ,,stea”! Suntem triști! Antrenorul, dl.Ilie Stan formase o echipă bună pentru Liga a 2-a cu ambiții si dorințe! Speranța astfel s-a ruinat! Păcat de echipa formată! Până la urmă este o pierdere (chiar și de imagine) pentru oraș!

 • Niste bani aruncati in vânt. Felicitări domnule primar!!!!

 • Soluția corectă este menținerea echipei in competiții, dar cu fotbaliști numai buzoieni, nu cu mercenari. Astfel ar fi scăzut cheltuielile si promovam și jucători tineri doar din judet. Sa fim realiști și să recunoaștem că Buzau poate susține o echipă in liga a 2-a, formată din tineri de perspectiva cu salarii mici care apoi să prindă contracte la prima liga si eventual clubul sa încasaseze o sumă din transferul acestora.

 • Ba nu, nu e nicio pierdere, probabil cei care se plang sunt angrenati in sistemul respectiv si le convine. In rest, peste 90% din populatie ar prefera drumuri, scoli, spitale etc

 • În sport trebuie să ai un obiectiv , acele de a promova în top iar Gloria nu poate fiindcă e ,,stopată,, de o lege idioată ca și ,,elaboratorii,, ei așa că e normal să ne oprim . Poate data viitoare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.