Se fac şi peroanele dintre liniile 4 şi 5. Conducerea gării CFR are şi două surprize plăcute pentru buzoieni

Zeci de ani buzoienii au reclamat inutil starea jalnică în care se prezentau peroanele din gara CFR Buzău. S-au făcut numeroase ştiri de presă, la fel de multe solicitări către Regionala CFR Galaţi, de care aparţine gara din Buzău, dar degeaba. Abia din toamnă încoace lucrurile au început să se mişte.

În toamna anului trecut s-a asfaltat peronul dintre liniile 2 şi 3 cu promisiunea că se va reveni şi la celălalt peron important.

Minunea s-a produs azi când o firmă din Iaşi a început să lucreze şi la refacerea peronului dintre liniile 4 şi 5. Surpriza plăcută este că aici nu se va asfalta, ci se vor pune pavele.

„Oamenii sunt bucuroşi, dar ne întreabă de ce nu s-au pus pavele şi pe peronul celălalt că e mai frumos aşa. Nu e treaba noastră, noi pentru asta am fost angajaţi. Până de Paşte terminăm primul culoar, după aceea îl facem şi pe al doilea” a declarat şeful de echipă, de fel din Iaşi.

A doua surpriză plăcută e că după ce se va termina peronul, muncitorii se vor muta la refacerea pasajului sau, mai exact, a tunelelor dintre pasaj şi linii. Se va pune faianţă pe pereţi şi gresie pe scări.

În acest fel, la finalul lucrărilor putem decreta că gara CFR Buzău nu mai e o ruşine pentru oraşul nostru.

Gara a fost dotată şi cu tabele electronice pentru vizualizarea trenurilor care vin şi pleacă, atât în incintă cât şi pe primul peron.

De asemenea, tabelul integral cu mersul trenurilor a fost mărit astfel încât să devină lizibil inclusiv pentru călătorii mai în vârstă sau cu probleme de vedere. 

Auraş Tereacă

 

loading...

2 comentarii la „Se fac şi peroanele dintre liniile 4 şi 5. Conducerea gării CFR are şi două surprize plăcute pentru buzoieni

 • Frumos din partea lor cu peroanele si tot sa fie frumos ….
  Gara e oglinda Buzaului!!!
  Dar trenurile pe Ruta -Buzau -Faurei cui ii apartine Domnilor ? cu intirzierile si deja nu avem de ajuns ,sint foarte putine nu vin la timp,,,Oare unde ne aflam ,?
  Nu ia nimeni masuri sintem ai nimanui!!!
  Platim o gramada de bani la abonamente si plecam cu taxiuri…
  Nu va ginditi la serv noastre ca le putem pierde,,asteptam un raspuns””

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.