Se face acum în Buzău. Primele imagini

Ce se vede în fotografiile din acest articol este noua sală multifuncțională pentru persoanele cu dizabilități din jud. Buzău.

Proiectul aparține CJ Buzău și este finanțat cu fonduri europene. Se realizează pe strada Horticolei, pe un teren al instituțiilor speciale din zonă. Astăzi, Emanoil Neagu, șeful CJ Buzău a fost pe șantier.

Emanoil Neagu:ℹ Încă două proiecte destinate persoanelor cu nevoi speciale prind contur și se vor finaliza până în toamna acestui an:

✅ Construire sală multifuncțională cu gradene și funcțiuni conexe pentru persoanele cu dizabilități – proiect pentru care am obținut finanțare prin Compania Națională de Investiții

✅ Eficientizarea energetică a Centrului Școlar de Educație Incluzivă Buzău – proiect finanțat din fonduri europene.

Oferirea tuturor condițiilor persoanelor cu dizabilități reprezintă o prioritate pentru mine. Este foarte important să le înțelegem nevoile, să-i susținem și să le fim aproape”

În toamnă, CJ Buzău va inaugura în orașul Buzău și complexul cultural de pe Bd. N. Bălcescu (în locul fostului spital Brătianu). Lucrările, finanțate tot din fonduri europene, sunt avansate.

Citește și:

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.