Se face frumos. Săptămâna asta va fi gata!

Sunt imagini din această seară, ora 18.00, de la șantierul deschis în Micro III.

Parcul Iazul Morilor se face verde! A început întinderea rulourilor de gazon.

La finalul acestei săptămâni, dacă toate lucrurile merg conform programării, firma Troia va finaliza lucrarea, iar buzoienii din cartier se vor putea bucura de noul parc.

Peste 90 de muncitori lucrează acum pe șantier. Pe lângă gazon, se asfaltează parcarea, se pun dale pe alei, se plantează copaci și arbuști, se pun nuferi în lac, etc.

Pe lângă rolul recreativ, Parcul Iazul Morilor are și scop cultural (în clădire se vor desfășura lansări de carte, expoziții, simpozioane, etc.), dar și istoric (canalul Iazul Morilor a avut un rol important în evoluția orașului Buzău – în clădire va funcționa un muzeu).

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Se face frumos. Săptămâna asta va fi gata!

 • 90 de furnicute robotesc acum pe un șantier abandonat 1 an, timp în care a tocat nervii riveranilor și șoferilor și care blochează în continuare o parcare importantă.
  Trebuiesc inaugurări! Toate într-o săptămână. Asta da sincronizare de evenimente. Îmi amintește de unii din „trecutul pe care trebuie să-l uităm” vorba unui înțelept contemporan în viață. Inexprimabil dezgust …..

  Răspunde
 • Și lacul care e? Dâra aia de apă? Anonim are dreptate. Se trage tare acum înainte de referendum. Păcat că nu avem alegeri anual. Domnule primar, mai inventați un referendum. Poate așa vă mobilizați să terminați și unirii în acest mandat. Oare sunt singurul care crede că unirii nu se va face în următorii 2 ani?

  Răspunde
 • Va fi declarat monument UNESCO. probabil , acel hambar traditional

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.