Se face un important drum județean. Altul decât V. Vodă – Bisoca

Șeful CJ Buzău a anunțat azi că a semnat de dimineață contractul cu asocierea de 5 firme – din care două din Teleorman – care a câștigat licitația pentru execuția drumului județean V. Vodă – Bisoca.

„Urmează trei luni proiectarea și apoi începerea efectivă a lucrării. Am speranțe că primii muncitori își vor face apariția pe teren încă din acest an”, a anunțat azi Emanoil Neagu.

Nu a fost singurul anunț important făcut de șeful CJ Buzău.

„Pot să vă informez că s-a desemnat de câteva zile și asocierea de firme care a câștigat licitația pentru execuția drumului județean de la Cozieni, mai exact de la Bălănești, prin Bozioru și până sus la Brăești. Mai sunt două zile în care se mai pot face contestații. Sperăm că nu vor fi și că vom semna săptămâna viitoare contractul”.

La ieșirea din Bozioru spre Brăești se termină asfaltul

Jumătate din drumul județean de la Pârscov până sus la Brăești s-a asfaltat deja anii trecuți. E vorba de porțiunea de la Pârscov prin Lunca Frumoasă până la Bălănești. Urmează din toamnă sau de la primăvară să se înceapă și tronsonul doi.

Drum superb, la Brăești, prin pădure. Când va avea și asfalt…

„Eu d-asta am mai stat primar. Ca să se facă drumul ăsta. Cred că n-a trecut săptămână în ultimii ani în care să nu întreb la CJ Buzău de drumul ăsta. E un vis pentru noi, zona e superbă, asfaltarea drumului va aduce și posibilitatea valorificării turistice a comunei”, ne-a spus Adrian Perțea, primarul din Brăești.

„Mai în glumă, mai în serios, buzoienilor care vor să-și facă vile de vacanță le recomand să-și cumpere acum pământ la Brăești, când încă e ieftin”, a spus Perțea

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Se face un important drum județean. Altul decât V. Vodă – Bisoca

 • Foarte bine! Felicitări!
  Drumul Berca – Cănești – Chiliile – Lopătari când va fi reabilitat? O porțiune din acest drum județean nici măcar nu a fost asfaltată vreodată.

 • Se pare ca aceste “investitii” care se misca cu viteza melcului sunt asa…”praf in ochi”!
  Oare domnule Neagu cat sa mai suportam aceasta nesimtire?ma refer la lucrarea Maracineni-Podu Muncii!
  Drumul arata jalnic,dar atentie nu pe toata suprafata!in comuna Beceni de ex…pe suprafata neasfaltata au mai trecut autogredere,cilindre care fac drumul mai fin sa zic asa!dar de la Cernatesti pana la Izv Dulce numai gropi
  10-20 km pe ora maxim!
  Nenea constructorul ce spune?asa scrie in proiect?plus ca drumul asfaltat nu este tocmai cel bun!o sa zica multi ca sa ma bucur ca il face asa!pai nu e asa!cand a castigat licitatia si i s-au virat banii,nu i-a dat falsi sau jumatate!
  Deci nenea Neagu,mai iesi din barlog si verifica calitatea lucrarilor!
  Faceti ceva si pt noi!de 30 de ani doar s-a carpit spre Lopatari si Bisoca!se asfalteaza de ce-a mai josnica calitate!
  Tereaca mai stii de drumul Sarulesti Valea Salciei?
  Aminteste i lu domnul Neagu te rog!
  Au costat f multi bani indiferent de unde au fost primiti!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.