Se ia de fete pe stradă, dă foc. O vânzătoare a apăsat azi butonul de panică

Un nebun periculos umblă singur pe străzile din Buzău.

„Chemați poliția să vină să-l ia și să-l ducă undeva”, i s-au adresat reporterului buzoienii.ro mai mulți cetățeni revoltați din zona Unirii Sud.

„A dat foc la cârpa aia, le-a speriat pe fetele care veneau de la școală, înjură, face gesturi obscene. E periculos, cine răspunde dacă face vreo grozăvie ?”, au argumentat oamenii.

Are o pungă din care inhalează un gaz halucinogen

Vânzătoarea magazinului de mai jos s-a speriat de el și a apăsat butonul de panică.

„A intrat în magazin și nu mai voia să iasă. Zicea și tot felul de aiureli, dădea din mâini, se strâmba. M-am speriat, rămăsesem singur cu el și am apăsat butonul de panică”, ne-a spus vânzătoarea magazinului, o tânără de aproximativ 20 de ani.

A dat foc și a fost alungat de un bărbat de la punctul termic din capătul Spiru Haret

Același individ sărac cu duhul a apărut pe site-ul buzoienii.ro și la începutul lunii când a fost filmat în timp ce urina în fața școlii și liceului din Micro XIV.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Se ia de fete pe stradă, dă foc. O vânzătoare a apăsat azi butonul de panică

 • Se face ceva cu el, e protejat si ii dau diverse institutii bani grei sub pretextul ca e din categorie defavorizata si are handicap ca sa stea liber pe strazi sa faca ce vrea.
  Smecherie adevarata, prostii muncesc si sunt deposedati de produsul muncii lor de stat pentru ca desteptii sa ii primeasca sa isi traiasca viata liberi dupa bunul plac.
  Poporul a cerut ca astfel de indivizi sa fie umpluti de bani de la stat, acum culege roadele.
  In viitor cand mai cer sa se arunce cu bani grei catre “persoanele cu dizabilitati” sa se gandeasca ca acei bani vin din buzunarul lor si ajung in buzunarul unor indivizi smecheri ce profita de prostia celor ce muncesc care ii ajuta pe acesti indivizi smecheri sa le fure banii din buzunare.
  Bine ca cer puscarie pentru unii care nu fac nimic care sa ii afecteze direct, dar pentru indivizi ca acestia cer sa fie umpluti de bani… la asa popor idiot normal ca o sa apara smecheri care sa ii exploateze.

 • Am chemat și eu poliția… la ora 12:30 a fost luat de ei și la ora 18:30 era înapoi la locul faptei. Nu au ce să îi facă…spun ei.

 • Nu mai aveti loc de el?au deranjat cucoanele de la magazin vai tu … un om handicapat si el

 • Ca și “celebra” Romica Vasile, plus alții ca ea, care își fac veacul in zona str Ion Baiesu. “Nimic” nu e un răspuns pozitiv pentru cetățeanul buzoian.

 • Vai vai s a oripilat lumea a facut pipi in fata scolii vai vai caz national ne am oripilat ce fapte reprobabile doamne dumnezeule noi suntem toti fete mari vai ce ce mai stire vai vai cum a putut sa faca asa ceva da cum a putut

 • Daca e nebun si si-a luat acte de nebun, atunci sa fie dus departe de societate.
  Nebunii nu au ce cauta in societate.

  A ajuns societatea asta cu susul in jos, batranele ce vand patrunjel sunt bagate in celule iar nebunii sunt lasati liberi sa se manifeste in societate si nebunii sunt platiti bine de stat ca sa faca asta.

 • Din pacate nu se face nimic,a devenit un oras de distruși acest oras.De ce trebuie sa suportam noi comportamentele lor dezaxate??De ce trebuie sa se întâmple ceva intai ca abia dupa sa se ia masuri si nici atunci..Dezamăgitor.. nici o speranta de mai bine..o tara de infractori si penali.

 • Te doare creieru de stire si de reactiile de aici. A dat foc la o carpa si parca ar fi incendiat turnurile gemene. Toti sunt moralisti si toti emit o opinie cand e vorba de altii. Toti au o parere despre orice. Partea proasta e ca astfel de stiri chiar sunt citite si au rating

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.