Viaţa Satului. Se împlinește un vis pentru locuitorii din Gomoiești. Primarul Moise: „Într-o lună se va asfalta drumul până la Spătaru și DN2E85”

Un vis e pe cale a se împlini pentru locuitorii satului Gomoiești din comuna Costești.

Drumul comunal din sat până la Spătaru și apoi până la DN2E85 va fi asfaltat în următoarea lună. 

Astăzi, muncitorii au finalizat cele trei mici poduri (timpane) de pe drumul care se întinde pe 2,5 kilometri, ce permit scurgerea apei dintr-o parte în alta a drumului. 

„Am o veste bună pentru locuitorii din Gomoiești. Lucrările vor evolua foarte rapid. E o firmă mare care se va ocupa de asfaltare. De luni se va intra cu un autogreder pentru profilarea drumului și pregătirea stratului suport pentru asfaltare. Această operațiune va dura în jur de zece zile. Apoi se va turna primul strat de asfalt. Inginerul care se ocupă de această lucrare mi-a spus că într-o lună lucrarea ar putea fi gata, inclusiv cu podețele către casele și curțile oamenilor” a anunțat azi primarul C-tin Moise. 

Asfaltarea drumului spre Gomoiești nu se va face din banii Primăriei Costești. Administrația locală a depus un proiect prin PNDL care a fost declarat eligibil. Anul trecut, locuitorii satului Gomoiești și-au mai văzut un vis cu ochii. Ulițele din interiorul satului au devenit străzi, după ce acestea au fost asfaltate.

 

Auraș Tereacă

 

loading...

Un comentariu la „Viaţa Satului. Se împlinește un vis pentru locuitorii din Gomoiești. Primarul Moise: „Într-o lună se va asfalta drumul până la Spătaru și DN2E85”

  • Nu mai informati lumea de gresit doar de dragul de a publica o stire calda! Ce vis se implineste? ce strazi asfaltate? Dumneavoastra ati fost macar sa aruncati o privire in acel sat,sa vedeti „strazile asfaltate”, care nu exista? Ati vorbit cu vreun localnic, sa vedeti de cati ani „se implineste un vis”? Anul trecut s-a turnat o palma de asfalt pe strada principala, fix in perioada alegerilor? De ce? Nu a mai tinut faza cu micii si berea din anii trecuti?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.