Se impun restricţii pentru maşinile şcolilor de şoferi ?

Un şofer buzoian, deranjat de lentoarea cu care se mişcă în trafic unii dintre învăţăceii şcolilor de şoferi din oraş, a cerut pe domnuleprimar.ro interzicerea maşinilor şcoală la orele de vârf. 

„Vreau sa va supun atentiei fluidizarea circulatiei la orele de varf prin eliminarea pe tronsoanele orare 07.30-09.00 respectiv 15.00-17.30 a masinilor de „SCOALA”. Sunt un real pericol pentru toata lumea, nu mai vorbesc de frustrarea acumulata in momentele de asteptare de 10 minute pana incepatorul invata plecarea de pe loc in intersectii aglomerate”.

Viceprimarul Ionuţ Apostu a anunţat că propunerea va fi luată în discuţie. 

„Vom analiza daca exista baza legala pentru instituirea unei asemenea restrictii. Solicitarea va fi analizata in Comisia de Siguranta Rutiera”.

În alte oraşe din ţară s-au luat măsuri de limitare a circulaţiei maşinilor tip-şcoală, fie în anumite intervale orare, fie pe arterele mai circulate. 

Auraş Tereacă

loading...

3 comentarii la „Se impun restricţii pentru maşinile şcolilor de şoferi ?

  • Și tu cum conduceai, când ai început școală? Te-a născut maicata cu volanul în brate? Ce atâtea pretenții, sunteți buni numa sa faceti tot felul de fente prin trafic sa încurcați și pe elevi și pe începători.

    Răspunde
  • daaaaaa e bineeee sa interziceti si transportul in comun si masinile de aprovizionare si intre orele respective anuntati prin megafoane ca domnul respectiv a iesit cu masina pe drumurile publice din buzau .

    Răspunde
  • cumpărați-vă role cei care sunteți așa de grăbiți ,sunt sigur că voi nici ,,n-ați încurcat,, pe nimeni ,cât ați făcut școala de șoferi …..pretenții ce să mai vorbim !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.