emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Se închid drumurile din jud. Buzău! De la ce oră

Informație importantă, de ultimă oră, dinspre Comitetul pt Situații de Urgență Buzău.

S-a luat decizia închiderii drumurilor naționale care tranzitează județul Buzău cu începere de la ora 22.00. Vezi mai jos anunțul oficial.

„În atenția buzoienilor și in special a conducătorilor auto! Având in vedere evoluția fenomenelor meteorologice, s-a luat hotărârea ca, începând cu ora 22:00, sa se închidă circulația pe drumurile naționale care tranzitează județul Buzău, cu excepția autospecialelor de intervenție ale ISU, IPJ, IJJ, MApN, SAJ, ELECTRICA”.

Polițiștii vor opri circulația pe E85 (sector Ialomița – Vrancea), DN 10 (Buzau – Brașov), DN 2B (Buzău – Brăila), DN1 B (Buzău – Ploiești) și DN2C (Buzău – Slobozia)

Context: A început să ningă în județ. În combinație cu vântul se formează viscol, iar vizibilitatea se reduce spre zero. Vezi mai jos starea drumului la ieșirea din Buzău înspre Brăila.

La ora 22.00 se va intra oficial în codul roșu.

Atenție. Deocamdată s-au închis drumurile naționale nu și cele județene pe care se poate circula, e drept în condiții extrem de dificile de vizibilitate.


Vântul puternic – aproape 100 km/h – a produs și produce daune majore în alimentarea cu energie electrică în județul Buzău.

Conform ultimelor informații nu mai puțin de 29 de comune stau la lumânare la această oră. Vezi mai jos lista comunelor afectate.

Stâlpu, Brădeanu, Țintești, Vernești, Zărnești, Puiești, Poșta Câlnău, Tisău, Săpoca, Mărăcineni, Chilii, Căneşti, Scorţoasa, Ulmeni, Berca, Padina, Cilibia, Mihăileşti, CA Rosetti, Ruşeţu, Largu, Luciu, Boldu, Vâlcelele, Murgeşti, Costeşti, Cernăteşti, Beceni, Vintilă Vodă (Niculești).

UPDATE: Se adugă pe listă alte 13 comune: Gherăseni, Stâlpu, Gălbinași, Smeeni (Albești), Săgeata (Găvănești), Racovițeni, Breaza, Lopătari (Plaiul Nucului), Săhăteni, Bozioru (Găvanele), Sărulești (Valea Largă), Grebănu și Pârscov (Cornet).

UTIL: Număr deranjamente Electrica Buzău: 0800 500 205; 0238.89.29

ULTIMA ORĂ: Decizie a Inspectoratul Școlar Buzău în privința cursurilor de joi, 6 februarie – CLICK AICI

Cetățenii din orașul și județul Buzău sunt rugați de autorități să evite în această seară a mai ieși din case din pricina vântului puternic.

Acesta bate la rafală cu aproape 100 de km/h desprinzând diverse obiecte care se pot transforma în proiectile periculoase.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Se închid drumurile din jud. Buzău! De la ce oră

  • Pentru ca bate vintul se închid drumurile. s-a oprit și energia electrica. s-a oprit și apa. a mai rămas ceva neînchis in acest judet?

  • Vino la iesirea spre Spataru sa vezi cum stau oamenii ca dobitocii.
    Se intra in oras dar nu se iese….noaptea mintii.
    Sa ii transmiti prefectului ca e un bou.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.