Se închid mâine școlile ? Iată la ce oră se va lua decizia

Buzoienii.ro a informat ieri, în premieră, despre posibilitatea închiderii grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Buzău pentru ziua de vineri.

Decizia va fi luată astăzi, la ora 14.30, la Prefectură, în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență programată la ora 14.30.

Măsura vine ca urmare a viscolului puternica care se va abate asupra județului Buzău din această seară.

ANM a instituit un cod portocaliu de ninsoare abundentă, viscol și vizibilitate redusă cu începere din această seară de la ora 23.00 până vineri la ora 15.00.

„Ninsorile vor fi abundente, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50…60 km/h și temporar 65…70 km/h, viscolind și local troienind zăpada și determinând diminuarea vizibilității” – comunicat ANM

În atari condiții e de așteptat ca în zona de câmpie a județului mâine dimineață să fie închise mai multe drumuri naționale și județene.

În privința școlilor, deciziile de închidere se vor lua punctual, funcție și de opiniile venite din teren de la directorii unităților de învățământ.

Cel mai probabil în municipiul Buzău, oarecum la adăpost față de viscol, se va învăța mâine.

Citește și articolul: Vă mai amintiți de tânărul care l-a înregistrat pe polițistul din Cernătești ? Ieri a fost arestat!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Se închid mâine școlile ? Iată la ce oră se va lua decizia

  • De ce nu se ia hotatarea de catre cei indreptatiti sa o ia,adica Inspectoratul Scolar ? De ce se amesteca in aceasta problema Insp.pentru Situatii de Urgenta, primaria,prefectura,etc. ? Ar fi culmea sa vedem ca vine si Administratia meteorologica sa participe la luarea deciziei !

  • nu, cu adevarat tare ar fi sa se implice arhiepiscopia, centrul antidrog sau institutul pentru calitatea semintelor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.