Se închide ? Ing. Viorel Constantinescu lucrează acum la proiect

Răspuns interesant oferit de primarul C-tin Toma unui buzoian care a solicitat noutăți legate de Piața Centrală.

Se știe, există o solicitare a comercianților, ca piața să se închidă din cauza frigului îndurat pe durata sezonului rece.

Aceștia reclamă și că în zilele geroase marfa le îngheață și că în loc de profit, în acele zile au parte de pierderi.

„Se lucrează la proiectul tehnic pentru închidere laterală! Până în iarna viitoare ar trebui sa fim gata ! Mulțumesc pt înțelegere!”, a scris pe facebook primarul Toma.

Viorel Constantinescu lucrează la proiect

Reporterul buzoienii.ro a mers pe fir și a obținut mai multe informații de la directorul SC Piețe, Târguri și Oboare:

„Există acest interes și al nostru și al conducerii primăriei de a îmbunătăți condițiile din piață. Da, domnul inginer Viorel Constantinescu lucrează în aceste zile la proiect. Dânsul e și cel care a proiectat actualul acoperiș al pieței în 2004. Nu vă pot spune prea multe până când proiectul nu va fi gata. Știu doar că se studiază posibilitatea coborârii acoperișului la nivelul magazinelor de pe margine și a închiderii celor două capete dinspre străzile Independenței și Lt. Godeanu. În acest fel nu va mai ploua sau ninge în piață, nu va mai fi nici curentul care este acum”, a precizat Daniel August pentru buzoienii.ro.

În acest fel, condițiile din incintă pe timpul iernii vor fi mai bune pentru comercianți, clienți și marfă.

Astfel de propuneri s-au mai făcut în ultimii 20 de ani, dar fostul primar C-tin Boșcodeală s-a pronunțat radical în favoarea unei piețe deschise și nu închise.

Citește și: De ce s-a spart trotuarul pe Calea Eroilor. Legătură cu o investiție din apropiere (CLICK AICI)

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Unde e mai rău ? Patru echipe acționează. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

5 comentarii la „Se închide ? Ing. Viorel Constantinescu lucrează acum la proiect

  • Coborati acoperisul la nivelul magazinelor si la vara aveti ocazia sa trimiteti hipertensivii mai des la UPU.Deja s-a taiat ditamai copacul din statia de autobuze,…Dupa ce va face o sauna veritabila in piata,bietul client se va usca la soare in statie asteptand autobuzul!Tot inainte baieti!

  • De la inceput aceasta Piata trebuia sa fie prevazuta cu parcare subterana(sub tot platoul pietei) cu intrare dintr-o parte si iesire pe alta parte dotata si cu lift,lifturi pentru marfa.Actualul acoperis nu acopera complet piata pana spre magazinele din stanga si dreapta.Scurgerea pe cele doua laturi este foarte prost executata(dupa amenajarea initiala!!)Intrarea dinspre parc este exact pe directia vantului la Buzau iar intrarea din Independentei la coltul Liceului Eminescu este un loc de amplificare a vantului.Destinatia ei trebuie sa fie pur alimentara fara alte produse ,care isi au locul in celelate zone comerciale adiacente.Fara prelungirea tarabelor cu tot felul de mese,tarabe improvizate din cutii..etc.Sper sa fie mai bine conceputa acum!

  • Este clar, se proiectează si se va începe lucrările tocmai in 2020 atunci când sunt alegerile locale.

  • Mai bine dărâmată complet,reproiectata de la zero, după standarde noi exclusiv agro alimente fara prod.industriale, confecții artizanat,etc….!

  • Sa va uitați la piață în Ramnic! Este închisă și are instalat sistem de ventilație, climatizare și încălzire cu aer cald asa cum a solicitat Primarul de atunci, d. nul Ghinioiu, Dumnezeu să-l odihnească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.