Se închide și cel mai mare liceu din Buzău – 1800 de elevi!

Colegiul Pedagogic e cel mai mare din județul Buzău cu aproape 1800 de elevi.

Din păcate, din această seară – pentru două săptămâni – se vor trage porțile.

Astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgențe a decis închiderea liceului și trimiterea cursurilor în on-line până pe 3 noiembrie. Un profesor și trei elevi au test pozitiv.

De asemenea, de mâine se închide și Școala Gimnazială din satul Căpățânești (comuna Mărăcineni) cu 250 de elevi.

În on-line merg și șase clase de la Colegiul Național ”Alexandru Vlahuță” din municipiul Râmnicu Sărat: clasele  a VI-a A, a IX –a A, a IX-a C, a IX-a F, aX-a D și a X-a E.

Sunt și vești bune

S-a decis reluarea cursurilor fizic (în scenariul galben) la Colegiul Național ”B.P. Hașdeu” de vineri și de luni la Școala nr. 1 Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu.

-Se reiau de joi cursurile în scenariul 2, la clasa a VIII –a B de la Liceul cu Program Sportiv ”Iolanda Balaș” din municipiul Buzău și la Școala Gimnazială ” Vasile Voiculescu” Pârscov, comuna Pârscov.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Se închide și cel mai mare liceu din Buzău – 1800 de elevi!

  • Apropo de zona Spiru Haret.
    Cum explica primarul ca politistii locali dau amenzi abuzive oamenilor ce locuiesc in zona (si presupun ca si celor aflati in tranzit spre locurile de munca aflate in zona) pe motiv ca ies din bloc fara botnita in aer liber in preajma unitatii de invatamant, dar in unitatea de invatamant nu poarta nimeni botnita iar politistii locali se fac ca nu vad in curtea institutiei in timp ce se umfla de smecherie in exterior pe trotuarul din fata in fata unor oameni ce circula pe trotuar, ba chiar in curte se incing partide de fotbal chiar pana tarziu in noapte de niste barbati trecuti de varsta scolii chiar in incinta unitatii de invatamant pe terenul de fotbal de la coltul cu Traian Vuia, si paziti chiar de politisti locali.

  • Toma este ocupat cu marile proiecte…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.