Se întâmplă în fiecare zi!

Se spune uneori, pe bună dreptate, că o fotografie face cât o mie de cuvinte.

E cazul fotografiei (de mai sus) realizate de reporterul buzoienii.ro – sugestivă pentru doleanța femeilor care lucrează la firmele de pe Șoseaua Constanței (fostă Pogonele).

Acestea solicită primarului înființarea unei treceri de pietoni pentru a le permite să ajungă în siguranță în stația de la autobuz din dreptul fostei cantine de la Ductil.

Sunt zeci, poate chiar sute, de femei care traversează în fiecare zi Aleea Industriilor pentru a ajunge în stație

Una dintre aceste femei i-a scris zilele trecute primarului:

„Domnule Toma, considerăm foarte necesară amenajarea unei treceri de pietoni la intersecția Aleii Industriilor cu Șoseaua Constanței. Nu chiar în „buza” intersecției, ci puțin mai încolo, cam la jumătatea distanței spre poarta de acces de la GreenFiber astfel încât să nu se blocheze intersecția. Încă mai sunt destui muncitori care lucrează pe la societățile de pe Șoseaua Constanței și care obișnuiesc să ia autobuzul spre casă, din stația din fața Cantinei Ductil.

În zonă ar exista totuși o trecere de pietoni – în apropierea sensului giratoriu (vezi foto mai jos) – dar apare o altă problemă.

Nu există trecere de pietoni pentru ca angajatele să poată trece pe Șoseaua Constanței de pe partea cu fabricile (Alyson și Martelli) pe partea cu Cimitirul Evreiesc.

UPDATE. Rezolvare

Imediat după publicarea articolului, reporterul buzoienii.ro a fost informat că în zilele următoare se va înființa o trecere de pietoni pe Șoseaua Constanței.

Speța va fi reluată la finalul lucrărilor de modernizare a Aleii Industriilor când întreaga intersecție va fi reorganizată.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Se întâmplă în fiecare zi!

  • Nu e chiar o femeie autorul acestei sesizări adresate domnului primar, dar sesizarea a fost făcută la sugestia unei doamne și în numele doamnelor și domnișoarelor (și nu numai) care se aventurează în traversarea celor două artere. Domnul primar a răspuns deja că sesizarea va fi luată în calcul, dar nu a spus și când… Însă cum îl știm pus pe fapte mari și bune, sperăm ca în curând să se rezolve și această problemă.
    Mulțumim domnule Tereacă pentru faptul că ați preluat și dumneavoastră solicitarea. Sperăm să aibă un final favorabil.

  • Trebuie sa sistematizati cumva zona!! Nici cei care vor sa intre in rond din soseaua Pogonele nu sunt mai fericiti. Nu poti accesa zona fara risc. Asta doar daca am putea vedea dupa colt sa-i vedem pe cei care vin cu viteza de pe soseaua Spataru lui…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.