Se interzice exportul de grâu, porumb, zahăr, ulei etc. Vezi și celelalte decizii

În această seară Marcel Vela, Bogdan Despescu și Raed Arafat au apărut din nou în fața românilor la tv pentru a anunța prevederile Ordonanței Militare nr. 8.

Vezi mai jos cele mai importante decizii:

*Se interzice exportul pentru următoare produse agroalimentare: grâu, orez, orz, ovăz, soia, porumb, produse de patiserie și brutărie, zahăr, ulei, biscuiți, etc.

Autorităție au reacționat după informațiile că în ultimele zile cantități mari de cereale și alte produse alimentare au părăsit România

*Piețele rămân deschise. Producătorii agricoli se pot deplasa către piețe (cu certificate de pruducător)

 *Se interzice, pe perioada stării de urgență, încetarea sau suspendarea activității serviciilor sociale de tipul centrelor rezidențiale de îngrijire și asistență a persoanelor vârstnice, centrelor rezidențiale pentru copii și adulți, cu și fără dizabilități, precum și pentru alte categorii vulnerabile, publice și private

*Este permisă circulația în afara locuinței/gospodăriei pentru achiziția de autovehicule, piese de schimb pentru autovehicule și servicii de reparații auto.

*Despescu: „Pentru cei aflaţi în afara ţării reiterăm: dacă veniţi în România de Paşte, veţi petrece în carantină, nu alături de familii”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Se interzice exportul de grâu, porumb, zahăr, ulei etc. Vezi și celelalte decizii

  • Greu de spus daca e bine asa. OK, e criza, teama de viitor exista, multe tari se comporta la fel… insa Romania nu se poate autosustine. Noi depindem mult de importuri, pe toate palierele vietii economice. Daca fiecare tara va decide sa isi inchida granitele pentru exporturi, noi vom fi printre cei mai expusi, intrucat traim din importuri, inclusiv pe partea alimentara. Riscul e mare sa starnim animozitati nationaliste.

  • Dar exportul de lemn nu se interzice odată?

  • Bine ca nu interzice si exportul de palmasi in agricultura germana!
    Vezi ce inseamna sa ai un presedinte german?……[Leo]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.