„Se întreabă unii care doar au balastat de ce e noroi. Păi, d-aia e!”

Replică dată azi de Emanoil Neagu după o serie de postări pe facebook cu drumuri noroioase pe care șeful CJ le-a atribuit familiei Mocanu.

„Se întreabă unii care doar au balastat de ce e noroi. Păi, d-aia e noroi. Pentru că unii au balastat de n-au mai putut, dar n-au turnat și asfalt. Sunt oameni care s-au ocupat ani mulți de destinele acestui județ și care au lăsat ce au lăsat. Înțeleg că alea erau posibilitățile atunci, dar să vii să critici acum… Acele drumuri județene la care se face referire n-au fost niciodată asfaltate și nici măcar consolidate. Au fost și calamități în zonă în ultimii ani, dar s-au reparat și o să vedeți că se vor și asfalta. Fie cu bani europenei, de la guverm sau cu fonduri proprii ale CJ Buzău”, a spus Neagu.

Deși n-a rostit numele lui Victor și Adrian Mocanu, direcția săgețile lui Neagu e ușor de preceput:

„Sunt unii care s-au plimbat pe la vreo 30 de partide, inclusiv pe la PSD. Apoi, orașul Buzău e destul de mic. Ne cunoaștem între noi, e ușor de aflat cine face aceste jocuri. Cât ai fi de naiv, toți îți dai seama cine postează”, a adăugat Neagu.

Postările care au curs pe facebook au vizat drumurile județene spre Cănești și Chiliile, spre Brăești și spre Buda Crăciunești.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Atenție, elevi și părinți! Robert dă lecții de programare. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

2 comentarii la „„Se întreabă unii care doar au balastat de ce e noroi. Păi, d-aia e!”

  • Când se vor asfalta? Stiu ca CJ Buzau are bani, mai lipsește voința.

  • La interpelarea unui parlamentar de Buzău referitoare la modul cum s-au cheltuit 400 de miliarde de lei dați de guvern pentru repararea drumurilor din județ, ministrul administrației de atunci, Vasile Blaga a dat un răspuns clar și precis. I-a înmânat parlamentarului o situație detaliată, cu sectorul de drum, localitatea, ce s-a reparat, cât a costat lucrarea, terasamente, rigole, podețe, asfaltări, balastări, consolidări, etc. document prin care semnatarii și ștampilatorii: Victor Mocanu – președinte cj și Cristinel Bâgiu – prefect, justificau pe ce s-au dus cei 400 de miliarde lei primiți din atunci din fondul de rezervă la dispoziția guvernului(premierului). Deci, de data asta are dreptate Neagu. Punct!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.