Se lărgește Parcul Iazul Morilor + Parcare Subterană + Pasaj ?

Proiect BOMBĂ anunțat pentru Micro III de primarul Toma.

„Studiem posibilitatea realizării unei parcări subterane, pe două niveluri, vizavi de Iazul Morilor. Adică unde e acum parcarea de suprafață să construim una subterană. Iar deasupra să facem parc. Uniunea Europeană dă bani pentru așa ceva”, a spus primarul.

Asta e parcarea de suprafață care ar putea deveni una subterană pe două niveluri

În studiu e și varianta unirii celor două spații verzi (actualul proiect Iazul Morilor + parcul de deasupra parcării), iar strada Frăsinet să fie coborâtă și ea în subteran printr-un pasaj (care să comunice cu parcarea subterană)!

„Buzoienii să n-o ia acum drept promisiune, deocamdată e doar o variantă de lucru, să vedem dacă ne iese. Am face acolo un parc deosebit, cu două lacuri și am rezolva și problema oamenilor legată de parcare”, a adăugat Toma.

Primarul (în foto studiind harta) a dat asigurări ca actualul proiect Iazul Morilor va fi gata în câteva luni. De săptămâna viitoare va începe amenajarea trotuarelor din noul parc

Parcare subterană și extindere parc ar urma să se facă și la Sfinții Îngeri unde se lucrează deja la Studiul de Fezabilitate.

Aici ar urma să se facă prima parcare subterană din Buzău

Citește și:

loading...

14 comentarii la „Se lărgește Parcul Iazul Morilor + Parcare Subterană + Pasaj ?

 • ACTUALUL proiect. Tocmai ce a raspuns pe acelasi subiect primarul si pe aplicatia orasului. Acolo o lasa si mai in coada de peste. Iazul Morilor NU va mai fi asa cum ni s-a prezentat la inceput, cu imagini cu tot. Acel fir de apa va fi deloc, pentru ca tehnic este imposibil, pentru ca studiu de fezabilitate realizat de catre destepti, verificat de alti destepti si avizat (ca pe Transilvaniei, cu tot cu scuzele lor de rigoare).

 • Povesti de adormit copiii ! Pana acum nu a facut nici o parcare ! Ne-a fluturat pe la nas si „gogoasa” cu module de parcare etajata ! A asfaltat , nimic de zis , si apoi a luat o parte din carosabil si a facut locuri de parcare ! Deci alea nu sunt parcari ,ci carosabil !

 • De ce a modificat proiectul fara sa anunte? Pe aplicatia city report un cetatean a intrebat despre proiect, iar primarul a spus ca Primaria nu a anuntat nicio modificare. Ce presupune acest proiect, ca nu are nicio legatura cu randarile publicate in trecut.

 • Asta e din manualul „salvatorului”. Întâi se crează o problemă, se întind bine nervii bizonului, după care vine salvatorul și rezolva problema. Toată lumea este fericită că am scăpat de problemă. Nu e pe acolo și prima platformă îngropată pentru gunoi? Va fi și ea în parcare?De ce trebuiau lăculețe fix in locul unor parcări? Ca sa construim alte parcări in locul unor parcări. De aia! Și ca să ne mirăm. Treaba asta îmi dă impresia unor copii la groapa cu nisip.

 • Pasajul de la gara îl mai face? Sau întâi are lansări către planeta Marte?

 • Eu sigur va zic, parerea mea, ni-l iau astia la Ney York pe Toma, daca o mai tine tot asa… Domnu’… domnu’ primar, domle, ca sa ai nevoie de parcari, pai mai intai ai nevoie sa te misti de colo-colo cu masina domle, intr-un mod sanatos la cap. Nu mai da domle bani pe ineptii de genul OPEN CITY cand nu exista O placuta cu denumire de strada si explicatiile aferente intr-alta limba decat moldo-munteneasca, ca ne rad domle curcile, ca daca da vreunul dintr-aia doi straini care viziteaza in scop turistic municipiul cautare pe Goole, face atac de panica (open city = oras care se preda inamicului, fara lupta). Asa cum si daca ai sa cauti tot pe google WC, nu o sa fie printre primele rezultate Winston Churchill, cum ar fi tentat al nostru edil sa creada, el si doct asa fiind.

 • Ca tot veni vorba de pasaje, cand va fi refacuta hidroizolatia la pasajul Unirii? La fiecare ploaie te simti ca intr-o pestera cu stalactite, de ce fiecare lucrare din oras are probleme de calitate? Pe Eroilor de ceva timp lumina nu merge intr-o zona…

 • Tipic Metalurgica : INCEPEM SI NU TERMINAM NIMIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Un șantier și pe partea cealaltă? Are dușmani in zonă? Nu au fost suficient afectați de parc? In zona aceea în care ziua incepe prost pentru mii de oameni, este o suprafață mare și liberă. Este al doilea teren de sport al școlii 11. Daca nu e pentru vreo altă catedrală sau mai știu eu ce, ar ieși o parcare bună și pe pământ și sub pământ. Domnul Primar care își manifestă autoritatea cu cetățenii care nu au pârghii reale de protest, poate face asta împotriva voinței unor funcționari (director, secretare, administratori)? Nu poate sau nu vrea? Locul e păzit de poliția locală și intra doar cine are aprobare. Deci teren de sport nu e. O fi ceva ce nu văd eu. Oricine locuiește sau lucrează în zona, a înmatriculat un vehicul sau a scos un cazier, știe și vede.

 • Reformulez! O comunitate poate obține ordin de restricție pentru hărțuire din partea autorității?

 • Ai randare Ion, imediat o sa apara domnul reporter cu lista completa de nimicuri finalizate de primar….

 • Acolo se va face o noua sala de sport (mai mare).

 • Un teren de sport, o sala de sport, încă o sala sport ( mai mare). Exact ce lipsea acolo că era doar una. Scuze! Nu știam. Mulțumesc! Deci nu ( se) poate.

 • Domnule Tereacă, sefu’ zice cateva luni pentru șantierul de pe Iazul Morilor. Domnia voastră și doamna inginer spuneați ( dacă rețin bine garantați) săptămanile trecute de 2 luni ( că plouă). Cum să fie ca să fie bine? Rămâne ca șefu’ pe toamnă? Să fie un termen rezonabil, chiar dacă e depășit măcar a fost generos. Că noi buzoienii.ro suntem îngăduitori. Mai comentăm așa da’… Lasă!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.