SE LEAPĂDĂ ŞI NEAGU DE TESCARU ? „NU SUSŢIN ÎN NICIUN FEL CONDUCEREA COMP. DE APĂ”

 

Declaraţie pe cât de interesantă, pe atât de interpretabilă, dată ieri de Emanoil Neagu în scandalul Toma vs Tescaru.

Nu ştim ce s-a spus în sală pentru că presa n-a avut acces, dar la conferinţa de presă ulterioară Neagu a fost stăpân pe sine, împăciuitor, iar spusele sale au avut darul de a-i adormi atât pe Toma, cât şi pe ziariştii presupus agresivi.

La o citire superficială a declaraţiei sale, s-ar putea exclama: „Uau! Neagu s-a dezis de Tescaru”.

Totuşi, iscusit,  Neagu a strecurat un cuvânt, unul singur, care îl poate face pe mai departe în principalul susţinător al lui Tescaru. Cuvântul este „legal”, iar contextul acesta: „Sunt de acord cu schimbarea lui Tescaru dacă acest lucru se face legal”.

Dar iată declaraţia lui Neagu, cu rugămintea ca eventualele interpretări diferite de ale subsemnatului să fie comentate aici.

„Vreau să fiu foarte ferm. Nu susţin în niciun fel conducerea Companiei de Apă. Dacă a făcut vreo ilegalitate să plătească! Sau dacă cei responsabili consideră că lucrurile nu merg bine acolo şi trebuie schimbat managementul să se facă. Dar totul într-un cadru legal.

Vreau să mai spun că eu nu am niciun conflict cu nimeni, nici cu dl. Toma. Interesul meu şi cred că şi al dânsului e să ne îndeplinim promisiunile din timpul campaniei. Am fost puşi în funcţii pentru a fi în serviciul cetăţeanului”.

Auraş Tereacă

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.