SE LUCREAZĂ DE ZOR PENTRU NOUL KAUFLAND DE LA FOSTA FABRICĂ DE LAPTE

Activitate febrilă pe șantierul deschis pe locul fostei fabrici de lapte de la ieșirea din Buzău înspre Ploiești.

După cum se poate observa din fotografii clădirea fostei fabrici a fost demolată complet,iar acum molozul rezultat este încărcat în camioane.

Muncitorii avansează ca dată de deschidere a noului magazin Kaufland luna septembrie. 

În această zonă ar urma conform primarului C-tin Toma să se amenajeze și un sens giratoriu pentru a facilita accesul cumpărătorilor. 

Mai aproape de oraș, pe locul fostei pușcării a orașului, ar urma să se deschidă și un magazin LIDL.

Auraș Tereacă

 

 

loading...

3 comentarii la „SE LUCREAZĂ DE ZOR PENTRU NOUL KAUFLAND DE LA FOSTA FABRICĂ DE LAPTE

  • Pe când un super market românesc, cu produse preponderent românești? Eu vă spun că unele dintre cele musai străine, care tot cară banii românilor în afară, ar da faliment. Numai că „cineva” nu dă voie să existe și mari magazine românești. „Cineva, că de-aș ști cine / Aș da ochii lui cu mine!(Ion Nicolescu-Buzău). Așa că, trăiască-ne șefii cei buni, cinstiți și patrioți, care ne trimit obligatoriu la alde Penny, Lidle, Carefour, Kaufland, Metro, Billa, de te-apucă milla de acest neam ff cuminte și ușor de rătăcit de propriile interese legitime. Așa că le zic și eu ”Wake up, my drear citizens”, ca să fiu în trend!

  • Ati distrus totul din industria Romaneasca si ati permis intrarea pe piata a multinationalelor cu produsele lor atat de daunatoare sanatatii; se mananca mult si prost , traiasca Marketing-ul si Managerii corporatisti ; intrati ca oile , pe banda rulanta, in Super Market, dar ganditi-va ca banii pe care-i lasati la casa, nu raman in tara, sustineti economia Germaniei , cu toata saracia de care va plangeti.Mai analizati lucrurile si invatati SA GANDITI VOI nu sa credeti ceea ce vor CEILALTI.

  • Despre cum se lucreaza nu spui nimic ZIARISTULE!?
    Cum afecteaza mediu, cat praf fac????? Nimik, nimik!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.