Se modernizează Buzăul! De azi a început montajul! Se vor pune 23!

A început operațiunea de montare a platformelor îngropate de gunoi.

La această oră muncitorii de la RER și de la firma specializată din Timișoara montează primele trei platforme în centru, în cartierul Obor.

În următoarea săptămână vor fi instalate complet douăsprezece astfel de platforme, iar până la sfârșitul anului încă unsprezece.

„Astăzi instalăm în gropile făcute cadrul metalic, urmând ca de marți să aducem și pubelele și restul componentelor. Săptămâna viitoare aceste prime 12 platforme vor fi funcționale”, ne-a declarat azi Ionuț Vlonga, directorul firmei Alencon din Timișoara,  specializată în producția și instalarea plaformelor ecologice subterane.

Platformele îngropate sunt soluția ideală pentru reducerea și chiar eliminarea mirosului și a aspectului neplăcut al platformelor de gunoi tradiționale.

Citește și articolul: Părculețul de lângă Primărie a devenit turcoaz! Iată motivul!

Timișorenii veniți la Buzău pentru această operațiune aveau și un of.

„La noi acasă, la Timișoara, primarul Robu n-a achiesat la ideea cu platformele îngropate. Deși, la Timișoara, ca la Buzău, tot firma RER Ecologic operează în oraș. Bravo vouă, la Buzău, că sunteți mai deschiși la minte. O să iau articolul pe care-l vei scrie să-l trimit și la ziarele din Timișoara, poate vede și primarul nostru. Uite, vă dau niște poze făcute ieri la Timișoara într-un cartier, între blocuri”, ne-a declarat patronul firmei, care urmează să monteze și la Arad astfel de platforme îngropate.

Iată, filmată, operațiunea, de montare a unei astfel de platforme:

Citește și articolul: Exclusiv! Iată pe unde va trece drumul care va ocoli rondul de la Carrefour! Toma a primit acceptul de la ÎPS Ciprian!  


loading...

2 comentarii la „Se modernizează Buzăul! De azi a început montajul! Se vor pune 23!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.