Se modifică temporar prioritatea în intersecția Industriilor – Drăgăicii – Pogonele – Spătaru

Din această noapte (ora 00.00) se va modifica temporar prioritatea în intersecția dintre Industriilor – Drăgăicii – Pogonele (Constanței) – Spătaru (București).

Temporar, prioritate vor avea cei care circulă pe direcția Șos. Pogonele – str. Drăgăcii (și invers). Cei de pe bd. Industriilor vor avea cedează trecerea

Două sunt cauzele pentru care se modifică prioritatea:

1) Cei de la Strabag doresc să asfalteze intersecția (de altfel, în câteva săptămâni se va închide șantierul de pe Industriilor)

2) Cei de la Troia urmează să deschidă (în luna mai) șantierul pentru refacerea podului Metalurgica – feroviar

Dacă Strabag va asfalta intersecția în câteva zile, lucrările la podul peste calea ferată vor dura 3-4 luni (mai, iunie, iulie și august). Interval în care traficul de pe Industriilor va fi unul nesemnificativ comparativ cu cel de pe Șos. Pogonele (Constanței).

plansa-07042022095916

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Se modifică temporar prioritatea în intersecția Industriilor – Drăgăicii – Pogonele – Spătaru

  • Daca Strabag are termen generos pentru Unirii, si stie ca va termina cand trebuie, incluzand lucrarea de la C de Apa (despre care se pare ca se stia, altfel de ce termen larg), de ce nu a inceput lucrarea cam de pe vremea asta, nu de acum un an calendaristic? Sa fie similar motivului pentru care au razuit asfaltul si au lasat asa strada timp de o luna, fara sa se atinga de ea ca mai apoi sa pun asfalt in 2 zile?

    Răspunde
  • Cine spune ca traficul pe Industriilor e nesemnificativ, il invit pe la ora 16.00 sa incerce sa intre de pe o strada laterala sau parcare in Industriilor, ca daca nu te lasa cineva stai acolo o juma de ora.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.