Se montează acum. Macarale de mare tonaj. Estimare INAUGURARE

Fotografiile din acest articol au fost realizate în această dimineață la noul pod de la Vadu Pașii. Macarele de mare tonaj au urcat pe picioarele viitorului pod primul segment al tablierului.

La ora 14.00, urmează al doilea segment, iar apoi și cel de-al treilea. Sunt cele trei bucăți gata, din totalul de șase, iar constructorul vrea să se asigure că eventualele viituri de toamnă de pe râul Buzău nu le va afecta.

Macarale la pod

Septembrie 2020

O estimare a inaugurării noului pod de la Vadu Pașii avansează data de septembrie 2020. Zilele următoare se așteaptă tabla, din Macedonia, pentru realizarea ultimelelor trei segmente de tablier. În primăvară ar urma să se toarne placa de rulare, iar apoi celelalte operațiuni. Hidroizolarea podului, balustradele, turnarea asfaltului și realizarea drumurilor de acces pe pod dinspre Buzău și Vadu Pașii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Se montează acum. Macarale de mare tonaj. Estimare INAUGURARE

  • Până la alegerile locale va fi gata. Asta ca să se știe cine a făcut podul…

    Răspunde
  • Și ce este rău în asta Vlad? Oare ceilalți, peneliștii, peempiștii, useriștii, făceau mai mult? Sunt convins că nu și sunt sigur că și tu ești la fel de convins ca și mine!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.