Se montează băncuțele. „Vineri sper să facem o surpriză buzoienilor”

Vești bune de pe șantierul din centrul Buzăului.

„Avem 47 de muncitori astăzi la lucru”, i-a spus reporterului buzoienii.ro șeful de șantier.

Pe Aleea Trandafirilor a început azi montarea băncuțelor:


Tot pe Aleea Trandafirilor se montează plăcile de granit de pe mijlocul străzii
Plăcile de granit s-au montat și pe partea cu farmaciile

Șef de șantier, ing. C-tin Vasiloiu: „Sper ca vineri, dacă nu apar probleme nebănuite, să deschidem Aleea Trandafirilor pentru buzoieni. Până atunci terminăm montatul plăcilor de granit, al băncuțelor și micile reparații. Sistemul de irigat automat e gata, 95% și cel de iluminat”.

Aleea Trandafirilor a mai fost anunțată ca fiind gata de deschidere și înainte de Paște. Dar atunci, muncitorii, din cauza ploilor, au stopat lucrările și au plecat acasă.

ing. Vasiloiu: „Am speranțe că de Sf. Petru (n.r 28 iunie) vom finaliza întreg șantierul”

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Se montează băncuțele. „Vineri sper să facem o surpriză buzoienilor”

 • Calitatea lucrarii din Centru e sub orice critica. Un copil de 12 ani, cu putin antrenament, ar fi montat placile alea infinit mai bine decat „meseriasii” lu’ peste.
  Dar cine sa plateasca jde milioane de euro unui copil de 12 ani pentru o asemenea lucrare, copii de 12 ani nu stiu tabla impartirii atat de bine….

  Pe scurt : poate sa fie gata si maine marea „ctitorie”, cei care au trecut pe acolo au vazut cu ochii lor nivelul calitativ al lucrarii. EXECRABIL. Ramane de vazut, cand intr-un an, si calitatea materialelor folosite. Numai bine, pana-n „locale”.

  Răspunde
  • Și ce calitate v-ați fi așteptat să aibă o lucrare câștigată de către o firmă cu 0 angajați și care ulterior caută alte firme cărora să le subcontracteze lucrarea, Dumnezeu și cu Sf Petru știind ce know-how având aceste firme in a executa lucrarea respectivă.

   In momentul când se așezau plăcile acelea negre de pe margine, un individ așeza placa, așa cum se pricepea, apoi se dădea la o parte și pe ea călcau pietonii.
   Cum naiba sa te-astepti ca acea placa să rămână intacta, atât fizic dar și ca așezare ?!

   Sa mai pomenim de manipularea defectuoasă, cu paleți întregi răsturnați, la modul cel mai propriu, unii peste alții și cum meșterii luau plăcile cu roaba apoi le răsturnau ca pe sacii de cartofi, acolo unde urmau să fie montate, apoi ne mirăm că rar găsești vreo placa fara defecte…

   Răspunde
 • Auras, eu zic sa te mai duci odată pe acolo si sa faci poze la cum sunt puse placile alea din granit.Am trecut ieri pe acolo si nu mi a plăcut deloc.Daca îmi punea un meseriaș așa ceva la mine acasă il dădeam afară.In afara faptului ca nu sunt aliniate, unele deja sunt rupte pe la colțuri.

  Răspunde
 • Oare dl. ing. Vasiloiu sau adjuncții săi nu controlează CALITATEA lucrărilor de pe Aleea Trandafirilor ? Cum va prelua Primăria ” lucrarea ” asta ? S-a creat la Buzău un ” modus vivendi ” în ce privește investițiile orașului – ” stil ” pe care nu-l întîlnești prin alte locuri, acolo unde mai-marii urbei urmăresc săptămânal starea obiectivelor !…

  Răspunde
 • Nu trebuia să fie și un canal cu apă pe Aleea Trandafirilor de care a rămas doar numele???

  Răspunde
  • ba da ,se lucreaza acum cu foreza de la compania de apa ,pentru conectare la Iazul Morilor,ala ”scos la suprafata” cu alt milion de euroi…….

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.