Se montează două semafoare cu buton

Echipa de muncitori de la Urbis, specializată în semafoare, lucrează la această oră la punerea în funcțiune a două semafoare cu buton în zona gării CRFR Buzău.

Un semafor se pune în dreptul Penny XXL, iar al doilea în dreptul casei lui Caragiale.

„Azi le lăsăm pe galben intermitent, iar de mâine dimineață vor funcționa normal”, au anunțat „șeful” semafoarelor din Buzău.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Se montează două semafoare cu buton

  • Am înțeles Auras! Oricum votam Toma!

  • Sa nu uiti sa faci articol si maine dimineata, cand se termina galbenul intermitent si se pun in functiune. Si dupa aia un articol cu impresiile primului pieton care apasa pe buton.

  • La traversarea de la gara spre Penny stiu ca deja era montat un astfel de semafor. Mai prin primavara eu insumi am apasat pe buton ca sa traversez……[Leo]

  • Intradevar in trecut era o trecere de pietoni si un semafor acolo intre Penny si iesirea din tunelul de la gara, dar primaria le-a desfiintat cand s-au decis sa puna fierul vechi in mijlocul giratoriului. In perioada aia trecerea era permisa doar daca mergeai inca 300 metri spre spitalul CFR tocmai la trecerea de pietoni de la coltul strazii Scanteii, din fata celebrei vile a clanului interlop.

  • o Porcarie ,si o sa asteptam verdele in rond

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.