Modernizare. Se montează un grup superior de pompare a apei

Compania de Apă Buzău anunță utilizatorii de pe străzile Spiru Haret, Traian Vuia și Bd. Mareșal Averescu din mun. Buzău ca joi, 03.10.2019, la Punctul Termic 33 din municipiul Buzau va fi montat un grup de pompare cu parametri superiori de functionare.

PT 33 Spiru Haret

Prin urmare, în intervalul orar 09.00 – 16.00, alimentarea cu apa va fi întreruptă în punctele termice (PT) 32 – str. Traian Vuia și Maresal Averescu si PT 33 – Spiru Haret. 

Totodată alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă în intervalul orar 08:00 – 18:00 și pe bulevardul Nicolae Bălcescu, fiind afectati consumatorii situați intre strada Nicolae Titulescu si strada Colonel Ion Buzoianu.

Măsura este necesara pentru efectuarea unor lucrări de modernizare a rețelei de distribuție a apei potabile. Acțiunea face parte dintr-un amplu program de îmbunatatire a serviciului de furnizare a apei potabila în mun. Buzau, atât prin schimbarea tuturor conductelor cu un grad ridicat de uzura, cât mai ales a celor din azbociment.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, asigurandu-va, totodata, ca echipele specializate ale Companiei de Apa Buzau vor lua toate masurile ce se impun pentru reluarea furnizarii serviciului in cele mai bune conditii. Va multumim pentru înțelegere!”, anunță Compania de Apă Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.