Se oferă recompensă 30 de milioane! Vezi AICI detalii

„Stimati buzoieni, va adresam o rugaminte de a ne ajuta in depistarea autorului / autorilor sustragerii din autoutilitara marca ,, Ford” cu nr. de inmatriculate B 06 TVB”, e mesajul postat în această după-amiază de Taverna Buzoiană.

Din autilitara care a fost parcata pe Bulevardul Unirii Sud in fata Sucursalei Cec Bank (langa fostul ,,Cuptorul de aur”) a fost sustrasa o suma importanta de bani, azi, orele 15:37.

„În situatia in care ati fost martor ocular sau detineti informatii referitoare la autorii sustragerii va rugam sa contactati Politia Municipiului Buzau urgent iar firma noastra vă va oferi o recompensa în valoare de 3000 ron. Rugam locuitorii din zona Cec Bank (langa Cuptorul de aur) să anunțe daca au vazut ceva sau daca ne pot ajuta cu imagini video in depistarea autorilor acestei fapte.Va multumim anticipat!” – Taverna Buzoiană.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Se oferă recompensă 30 de milioane! Vezi AICI detalii

  • Inside job? Zic si eu…

  • Cineva clar a plecat cu banii de spaga, cel mai probabil cu ajutorul carausilor care au tradat.
    Doar nu crede cineva ca lacheii aia care abia stiu sa isi scrie numele umblau cu zeci de mii de euro la ei in duba din alt motiv… erau niste carausi de spaga in mod evident.
    Daca s-ar merge pe firul banilor s-ar constata multe alte infractiuni. Cineva a lucrat ore suplimentare sa genereze papetarie falsa astfel incat sa justifice scriptic provenienta banilor ca sa poata sa faca plangere fara sa se autodenunte ca umblau cu niste bani… negri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.