Se poate să finalizăm anul ăsta și în Unirii Sud ?

De câteva zile s-a făcut anul de când au început lucrările pe Bd. Unirii Sud (noiembrie 2021).

Oamenii au fost și încă sunt înțelegători cu șantierul în marea lor majoritate.

Totuși, rugămintea către Strabag e de a face un efort și a „rezolva” în acest an și stația de autobuz din dreptul Profi și Bian.

Așa se prezintă de câteva săptămâni stația de autobuz. A arătat mai bine, e drept, dar proiectantul s-a răzgândit (decizie corectă!) și a hotărât desființarea pistei de biciclete pentru a se lărgi strada. Pista de biciclete trebuie mutată mai spre interior

Pe Unirii Sud, ca de altfel pe întreg bulevardul, firească ar fi fost – după un an – și finalizarea stațiilor de autobuz de pe mijloc.

Pe surse, am aflat că și aici proiectantul vrea să schimbe ceva, așa că n-avem ce face, trebuie să mai așteptăm.

Dar măcar cu cerința de mai sus (din fața Profi) poate se rezolvă până de Revelion.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Se poate să finalizăm anul ăsta și în Unirii Sud ?

 • Poate inteleg și cei cu IQ Mediu ca Strabag nu face NIMIC de capul ei , face dupa proiect. Daca proiectul este prost , prost se face. Beneficiarul ( Primaria Buzau in acest caz ) vine si verifica stadiul lucrarilor si constatat ca este prost. Solicita proiectantul sa faca modificari …. Nici Proiectantul nu este vinovat suta la duta. Proiectul este facut in functie de Caietul de Sarcini intocmita de Beneficiar ( Primaria Buzau in acest caz ). In concluzie …. Haosul vine de la Primarie ( era gluma aia Divertis cu Iliescu traducind din engleza ” the ducks come from the trucks – ratele vin dinspre camioane ) .

  Răspunde
 • Tereaca, de acolo iei tu autobuzul?

  In alta ordine de idei, am mers astazi pe „noul” Unirii, prin Centru. Fereasca Dumnezeu, trotuarele par facute in mama batjocurei! Dalele alea (sau cum le-o zice) par mai mult aruncate decat puse acolo, jumatate dintre ele sunt ciobite si/sau crapate, sunt niste canalizari/guri de vizitare pe acolo lasate „in pace”…per total o lucrare de rahat facuta doar ca sa fie bifata si, foarte important, o firma prietena sa ia morman de parnos (a se citi milioane de lei/euro, oricum nu conteaza moneda cand e vorba de milioane).

  Stiu, stiu, nu-i gata, e in lucru, nu s-a facut receptie, etc etc ca doar vrajeli si aberatii justificative pentru o praduiala bine facuta sunt cat lumea.

  Răspunde
 • Am ajuns sa.i rugam? Mergem in genunchi la ei toti ?
  In fata la biblioteca judeteana de ce nu elibereaza benzile din mijloc ? Este sugrumata circulatia, ca sa stea parcate cateva masini pe mijloc…

  Răspunde
 • Reportere mergi te rog pe Unirii Nord, dupa sediul psd spre avion la intersecția unirii cu prutului un REAL PERICOL SA SE PRODUCA O TRAGEDIE IN CEEA CE PRIVESTE TRECEREA DE PIETONI. AM SUNAT LA POLIȚIA JUDEȚEANĂ, LA LOCALĂ, DAU DIN UMERI. CICA SA SUN LA PRIMĂRIE. AUTO NU OPRESC LA TRECEREA DE PIETONI. FACETI CEVA PÂNĂ NU ZBOARĂ CINEVA PRIN AER SAU PE TRECERE. MULȚUMESC

  Răspunde
 • „Strabag este un grup austriac cu afaceri în construcții, cu afaceri anuale de 10 miliarde de euro. Este unul dintre cei mai importanți constructori din lume.”

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.