„Se pot lua și se pot da!”

Fotografiile și textul ne-au fost trimise în această seară de un cititor.

„Mi s-a părut frumos și am ținut să arăt prin intermediul dvs. și altor buzoieni. Când am revenit în această seară acasă – asta am găsit la intrarea în bloc. Mai multe cărți pentru copii și îndemnul de a se lua, a se citi și aduce înapoi”.

Cel mai probabil, inițiativa, lăudabilă, aparține unui copil

În vara anului 2016 un proiect apreciat de buzoiani s-a derulat în parcul Crâng. La inițiativa Muzeului și a Consiliului Județean s-au amplasat pe aleea înspre Obelisc opt casete cu cărți.

În cadrul proiectului „Carte de dat, carte de luat”, buzoienii erau invitați să ia o carte pentru a o citi și să pună alta la schimb. Din păcate, în timp, casetele au rămas fără cărți.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

2 comentarii la „„Se pot lua și se pot da!”

  • Probabil ca se vor gasi destui amatori sa ia cartile, in ideea ca astfel vor face economii la banii ptr hartie igienica.
    Ca de citit ma indoiesc in epoca de aur post-revolutionara, in care cititul a devnit o adevarata raritate ba chiar o adevarata pedeapsa……[Leo]

    Răspunde
  • Așa-i , unora lectura unei cărți tipărită clasic pe hârtie le strică ochii, ba chiar mințile !… Păcat de gesturile bine intenționate ale iubitorului de carte…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.