Se pregătește noul rond

„Am reușit! Buzoieni, e sigur, vom avea sens giratoriu la intersecția periculoasă de la Spătaru!”.

Anunțul, însoțit de fotografii de azi, din intersecție, l-a făcut Gabriel Avrămescu, deputat și lider PNL Buzău:

„Am promis în campania electorală și m-am ținut de cuvânt! Am reușit, la sfârșitul anului trecut, să demolăm „Borcanul”, o construcție care împiedica vizibilitatea din intersecție. Veștile bune continuă! Acum Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a început amenajarea rondului, în zonă. Astfel manevrele de ieșire din intersecție vor fi făcute în siguranță, iar cozile interminabile de mașini care se formau din cauza traficului intens, vor dispărea!”

În foto, Avrămescu, la fața locului, însoțit de reprezentanții CNAIR

Conform informațiilor reporterului buzoienii.ro, în primă fază, se va amenaja – peste câteva săptămâni – un rond din balize de plastic. Mai apoi, după terminarea proiectului și desemnarea prin licitație a firmei executante (sunt posibile inclusiv exproprieri!), acolo se va amenaja un rond conform tuturor standardelor.

Muncitorii au lucrat azi la amenajarea bordurii dinspre partea cu fostul „borcan”

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Se pregătește noul rond

  • Poate o sa avem un rond si la intersectie strazii Pogonele cu aleea Industriei…. E greu sa vezi dupa colt…pe cei care vin de pe Spataru lui…..

  • Bună ziua! Este mai mult decât fff necesar un sens giratoriu după podul peste Buzău spre Rm Sărat! La intersecția cu drumul ce ajunge la Lopatari, dj 203k daca nu greșesc! Ar fi mai mult decât util! Poate dacă Carmen Ichim rămânea prefect se rezolva si asta, ca tot dansa a reusit si eliminarea acelor camere pt rovigneta!
    Cu respect Nelu Vasilache!

  • Vasilache, de ce ar fi necesar? Ca te duci tu la Lopatari si trebuie sa gatuim oy traficul spre Moldova pentru asta? Deja s-au pus semafoare si giratorii destule cu dedicatie, ca se plang taximetristii, soferii de autobuz etc, fiecare dupa interesul sau, iar majoritatea sufera. Sunt bulevarde gatuite ca asa s-au dus 10 taximetristi cu jalba in protap sa le faca semafor.

  • Mare ctitor Avramescu asta. Totusi nu-l putem suspecta ca tine plansele alea invers in mana. Pe principiul fals de altfel „Mircea, fa-te ca muncesti!”, pentru cei mai tineri, dar si pe cel al tovarasului, pentru cei mai in varsta, ne tragem in poze cum dam instructiuni pretioase la fata locului, in teren, specialistilor.

  • Username : Stii unde vine Spataru ? sau vb sa te afli in treaba ???

  • Jitaru, in mod sigur nu este „după podul peste Buzău spre Rm Sărat”, locul despre care vorbeam eu si Vasilache.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.