Se pun dalele pe trotuarul din zona Cimitirului Eroilor. Va fi cu model

În această dimineață muncitorii de la Urbis Serv au pus primele dale pe trotuarul din zona Cimitirului Eroilor.

Așa cum se poate observa s-a adoptat o variantă cu model, dalele având culoarea gri și neagră.

„Sunt de prima calitate, antiderapante, de șase centimetri grosime. Exact la fel s-au folosit și în Piața Unirii din Alba Iulia. Cine va păși pe ele își va da imediat seama de calitatea lor. Le-am obținut prin negociere cu o firmă din Ploiești și la un preț bun. În mod normal costă 90 de lei metrul pătrat, noi le-am luat cu 51 de lei, TVA inclus. Până sâmbătă sper să terminăm în fața Cimitirului și până dincolo de părculețul de la Integral. De săptămâna viitoare va începe montarea de pavele și pe celălalt trotuar. Acolo va exista și o pistă pentru biciclete, cele mai probabil asfaltul va avea culoarea roșie, acum face probe cu pigmentul pentru asfalt”, ne-a declarat Silviu Nicoară, director la Urbis Serv.

La fața locului e un furnicar de oameni și utilaje.

Se lucrează și la primenirea spațiilor verzi astfel încât la evenimentul de pe 17 mai de la Buzău invitații din țară și străinătate să fie întâmpinați de un decor occidental.

De asemenea s-a amenajat și Cimitirul Sovietic și accesul către monument (vezi foto mai jos), aici urmând a avea loc o primă ceremonie cu depuneri de coroane din partea ambasadei Rusiei pe 5 mai (Ziua Victoriei din al doilea război mondial).

De mâine se va începe și turnarea de asfalt, în parcarea amenajată în spatele Cimitirului Sovietic. Săptămâna viitoare se vor asfalta străduțele dimprejurul Cimitirului Eroilor și strada principală denumită acum Calea Eroilor.

loading...

3 comentarii la „Se pun dalele pe trotuarul din zona Cimitirului Eroilor. Va fi cu model

  • Dul NICOARA va rog sa puneti pe cineva sa supravegheze muncitorii, ieri am trecut de mai multe ori prin zona cimitirului si din sapte muncitori dor unu doi munceau restul tigara si barfa.

  • Proasta alegere cu pavelele. Va fi doar o treaba de timp pana cand se va agrava diferenta dintre pavele si vor face damburi si vor crapa sau sari.
    In tot orasul unde s-au pus pavele din bani publici e dezastru, au fost puse prost, denivelate. Chiar si in centrul orasului pe Cuza Voda desi s-au cheltuit zeci de milioane de lei pentru “reabilitare”, pavelele sunt praf. Am inteles ca acolo pavelele au fost cumparate de la finul Vollert Romi de la Maracineni al fostului primar Boscodeala care ar fi incasat cateva milioane si nici nu a livrat pavelele cu caracteristicile din caietul de sarcini ci unele mai proaste si mai ieftine.

    Mai bine puneau asfalt in bariera Ploiesti, si cu ocazia asta puteau folosi trotuarele si copii sa se plimbe cu bicicletele si rolele pe toata lungimea pe langa gardul UM, mai ales ca in zona aia traficul pietonal e unul redus chiar si dupa deschiderea Kaufland.

  • Înțeleg că o să fie raiul bicicliștilor acolo .Abia aștept ,Să circul și eu liniștit și să nu mai merg cu teamă prin oraș .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.