„Se rezolvă. Avem nevoie de șase zile!”

În această dimineață a început reasfaltarea Bd Unirii – porțiunea frezată cu o lună în urmă între Mareșal Averescu și Patriei.

„Se rezolvă. Avem nevoie doar de șase zile fără ploaie”, a anunțat șeful de lucrări.

Azi s-a asfaltat lângă bordură pe partea cu Profi și Bian.

Cum nu se mai anunță ploi în zilele următoare – săptămâna viitoare acest segment din Bd. Unirii Sud va fi asfaltat. Cu excepția unei porțiuni de 1,5 metri de lângă trotuarul cu fostul magazin Olimpic, unde Compania de Apă va schimba anul viitor o țeavă de canalizare.

Anul viitor se va asfalta întregul Bd. Unirii – până la podul de la Mărăcineni.

În această iarnă se va continua lucrul la trotuare, unde nu e nevoie de asfaltare, întrucât se vor pune dale peste un strat de beton.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „„Se rezolvă. Avem nevoie de șase zile!”

  • Sa speram ca la anul nu va fi din nou varza, daca se va aproba proiectul din fonduri Europene al Companiei de apa, pentru inlocuirea conductelor din zona respectiva.

  • dar de ce nu face Compania de apa ce trebuie facut cu teava aia , acum? De ce trebuie sa ramana gaura pana la anul????

  • Dar transilvaniei cand va fi gata? Dar rondul de pe strada pogonele ? Comisia de siguranta circulatiei mai functioneaza ???Faceti macar o singura banda de iesire din oras

  • Pentru că e proiect cu fonduri europene (Compania de Apă), iar licitația pt desemnarea constructorului e în desfășurare. Birocrație europeană de data asta

  • sa inteleg ca Compania de apa nu poate schimba o teava???? Trebuie sa asteptam fonduri, licitatii pentru o teava???? La cati angajati are ???Vai de noi

  • Nu e vorba de o țeavă, ci de lucrări ample pe 43 de străzi cu o valoare de peste 30 mil.€. Bani pe care nu i-ar fi avut orasul Buzău niciodată.

  • Auras, punem pariu că după lucrarea asta cu „birocrație europeană” nu se vor mai asfalta străzile afectate ci doar se vor plomba?

  • Nu am vazut sa se fi schimbat gurile de canal si sa le aduca la nivel. Este o lucrare de mantuiala. Pe Transilvaniei desi au schimbat gurile de canal tot se simte cand treci peste ele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.