Se rezolvă și la Buzău. Anunț al managerului spitalului


Un cabinet de urgențe stomatologice deschis pe timpul nopții se va deschide și la Buzău.

Cabinetul va funcționa în cadrul clădirii viitoarei Unități de Primire a Urgențelor.

Anunțul a fost făcut de managerul spitalului județean într-o conferință de presă.

„Atenție, va fi doar pentru urgențe și nu pentru tratament, care se va face ulterior în ambulatoriu, oriunde consideră pacientul. Cabinetul stomatologic este prevăzut în planul de extindere a secției UPU. Lucrările ar urma să înceapă la primăvară cu o durată de un an”


„Tratamentul urgenței reprezintă cel mai adesea tratamentul unei neglijențe. Urgența o reprezintă doar caria simplă. Când pacientul stă cu zilele și săptămânile și se trezește deodată la două noaptea că îl doare, aia nu mai e urgență, ci neglijență”, Bogdan Marin, medic stomatolog

După deschiderea cabinetului de urgență se vor încheia contracte cu stomatologi din Buzău, dispuși a lucra pe timpul nopții.

Înființarea unui astfel de cabinet a fost cerută de buzoieni în ultimii ani și a figurat constant în promisiunile electorale ale candidaților la Palatul Comunal.

Așadar din 2020, problema se va rezolva și la Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Primarul Toma a anunțat azi: „Se vor tăia”  CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Se rezolvă și la Buzău. Anunț al managerului spitalului

  • Daca tratamentele stomatologice nu ar fi atat de scumpe, nu ar mai exista atata…”neglijenta”!

  • Deci dacă omul nu își permite să se trateze la timp și atunci îl ia durerea de nu mai poate, voi nu îi scoateți măseaua că e neglijență, îl lăsați să moară pentru că nu a avut bani decât pentru mâncare. Bravo, respect pentru gândirea voastră, mare e grădina domnului. Sună tot a minciună electorală.

  • Nu se specifica daca aceste tratamente vor costa sau nu…spun asta pentru ca pe Chiristigii la clinica de stomatoligie, desi scrie pe usile cabinetelor ca au contract cu casa judeteana de asigurari de sanatate, platesti consultatia chiar daca ai card de sanatate: o extractie 80 lei, un tratament 60 lei!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.