Se schimbă contoarele de branșament. Vezi aici UNDE + CÂND

Compania de Apă S.A. Buzău va întrerupe furnizarea apei potabile, joi, 9 decembrie, în trei cartiere din orașul Buzău:

A) între orele 08:30 – 13:00, în Buzău, pe strada Spiru Haret, la PT 33, pentru efectuarea operațiunii de înlocuire a contorilor de branșament scadenți metrologic. Vor fi afectate blocurile: 4, 8, P 12 și B 5.

B) între orele 08:30 – 15:00, în Buzău, cartier Dorobanți II, la PT 27, pentru efectuarea operațiunii de înlocuire a contorilor de branșament. Vor fi afectate blocurile A 14, B 19, B 2, B 3, B 8, C 1 și D 4.

C) între orele 09:00 – 14:30, în Buzău, pe bulevardul Unirii, la PT 25, pentru efectuarea operațiunii de înlocuire a contorilor de branșament scadenți metrologic. Vor fi afectate blocurile 6 B, 8 A, 8 G și gruparea C.

Compania de Apă îi informează pe utilizatori că la reluarea serviciului de furnizare a apei, pentru o perioadă scurtă de timp, pot apărea perturbații ale calității apei:

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și îi asigurăm pe utilizatori că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă, în cel mai scurt timp”.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Se schimbă contoarele de branșament. Vezi aici UNDE + CÂND

  • În dicționarul explicativ al limbii române nu exista cuvântul „contori”.
    Pluralul de la contorul este contoare.
    Aveti grija de gramatica limbii romane.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.