Se va face! Va fi cea mai modernă din țară! Ciolacu a tras sforile pentru Buzău! Azi, s-a aprobat!

 


Reușită a deputatului și viceprim-ministrului buzoian Marcel Ciolacu.

În ședința de guvern de astăzi s-a aprobat trecerea terenului și clădirilor fostelor unități militare din comuna buzoiană Unguriu de la MAPN la Ministerul Justiției.

Astfel că la Unguriu se va amenaja în perioada următoare cea mai modernă închisoare din România.

„Există acolo, la Unguriu, o suprafață de teren generoasă și clădiri bune de folosit. Ele nu mai erau în uzul armatei, prin crearea penitenciarului rezolvăm două lucruri. La nivel național, se îmbunătățesc condițiile din închisorile României, iar la nivel local, la Unguriu, se vor crea câteva sute de locuri de muncă”, a anunțat Ciolacu, cel care l-a adus pe 31 august la Unguriu pe Tudorel Toader, ministrul Justiției.

Astăzi, în ședința de guvern, vezi video mai jos, Tudorel Toader a anunțat că viitorul penitenciar de la Unguriu va fi cel mai modern din țară:

„Penitenciarul de la Unguriu va corespunde normelor europene de 4 metri pătrați de deținut”

Anunțul îi surâde primarului Ciprian Tirizică de la Unguriu:

„Pentru comunitatea din Unguriu va fi excelent. Se vor crea locuri de muncă încă de când va începe amenajarea în penitenciar a fostelor unități militare, dar și apoi, când va funcționa ca închisoare. În plus, cele câteva sute de angajați ai penitenciarului vor plăti impozite la Unguriu. Asta înseamnă bani pentru proiecte la primărie”.

Amenajarea penitenciarului este a doua reușită importantă a lui Ciolacu pentru județul Buzău, după ce prin PNDL II către Buzău vor veni cei mai mulți bani din țară pe cap de locuitor!

Citește și articolul: De ce elevii și pensionarii din Mărăcineni și Săpoca plătesc bilet pe autobuzul 2, iar cei din Buzău, nu ? Iată răspunsul!

Zilele următoare, Ciolacu pregătește încă un anunț important de modernizare a județului Buzău.

loading...

7 comentarii la „Se va face! Va fi cea mai modernă din țară! Ciolacu a tras sforile pentru Buzău! Azi, s-a aprobat!

 • Bravo domnule Ciolacu. La Buzau toate sunt modernizate . Mai lipseste o puscarie moderna sa se simta infractorii bine ca au tremurat destul furand. Spitalele din judet sunt sub orice critica , scolile asisderea , drumurile judetene si comunale ,in multe zone arata ca dupa bombardament s.a. Dar daca nu avem puscarie moderna nu putem trai.

  Răspunde
 • Pingback:

 • Deosebit!!! Acum ca vom avea inchisoare moderna, va creste infractionalitatea la Buzau!!

  Răspunde
 • La Cluj,pe guvernarea Boc,s-au investit bani in salina Turda și arată destul de bine.La Buzău,domnul Ciolacu pe guvernarea Tudose investește bani în…pușcăria Unguriu.Bravo tovarăși!…extraordinara realizare!

  Răspunde
 • Cea mai mare gafă politică și administrativă. Valea Buzăului are o pușcărie. Va deveni o vale rău famată. Adio turism, adio vile, adio spitale…Deci dragi buzoieni de pe valea Buzăului și din județ, pușcărie ne lipsea în rest le aveam pe toate. Oare un complex școlar-profesional-tehnic pe cele 15 ha. stătea rău???

  Răspunde
 • Am înțeles bine sau vom avea cea mai modernă pușcărie din România sau din Europa ,nu mai rețin .Eu zic să vă actualizați încăodată costurile ,pentru că la infracționalitatea din țară ar trebui ca măcar în fiecare județ să existe nu una sau mai multe pușcării ,nu așa cu apă caldă și confort ,pușcăriile care sunt acum ,pentru deținuți (oameni care nu merită să stea în libertate ) sănătoși fiind și buni de muncă .Îndreptați-vă atenția către oamenii amărâți din țară ,bolnavi și flămânzi ,construiți școli ,spitale ,grădinițe pentru copii ,nu hoteluri de lux pentru infractori .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.