Se va lucra pe ambele sensuri!

Una caldă, una rece pentru șoferii buzoieni dinspre strada Transilvaniei.

Peste câteva zile se va deschide circulația pe jumătatea de stradă modernizată – între str. Răscoalei și fabrica de bere.

Astăzi, muncitorii vor turna și stratul doi pe sectorul modernizat

În schimb, muncitorii de la Strabag se vor muta pe segmentul dintre rond (intersecție cu Titulescu și Constituției) și Clubul Polițiștilor (Bd. Unirii).

Str. Transilvaniei, zona angrourilor

Problema aici e că – strada fiind îngustă – muncitorii vor lucra (excava) pe ambele sensuri. Iar circulația către și dinspre dinspre Bd. Unirii va trebui dirijată pe rute alternative.

Inclusiv autobuzul 6 va trebui să-și modifice traseul, urmând cel mai probabil să ocolească zona în lucru folosind str. Prutului și Bd. Unirii

Reporterul buzoienii.ro va reveni cu informații imediat ce Strabag și administrația orașului se vor pune de acord asupra datei de la care vor surveni modificările anunțate mai sus.

INFO+. De mâine ar urma să se deschidă circulației și un prim sector modernizat de pe Bd. Industriilor (între rond și str. Aurel Vlaicu).

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Se va lucra pe ambele sensuri!

  • Alta tâmpenie pe care a făcut o Bosco, ce cauta angrouri pe o strada f circulata? Cum repari greșeala unui 0 ex primar?
    Sa dispară angrourile și mutate la marginea orașului!!!
    Oricum, urbea e mulțumită ca e gras, frumos și ferit de justiție, bine ca a tras serios partea lui!

  • Ar trebui lățită la maxim (cât se poate) strada Transilvaniei pe segmentul cuprins între strada Constituției și magazinele sătești.
    De asemenea, angrourile ar trebui mutate la marginea orașului.

  • Nu se mai poate face nimic, cladirile sunt pana in strada acolo, e compromisa zona, va ramane cu o banda pe sens, din pacate. Si cu masini parcate pe 30-40% din banda uneori.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.