Se vede și din satelit!

Ce vedeți în fotografia de mai jos (captură satelit) e nodul de la Vadu Pașii și traseul viitoarei A7:

Utilajele lui Umbrărescu au „desenat” prin zăpadă și nodul de la Rm. Sărat (vezi captură mai jos):

Întreg traseul de la Vadu Pașii – Cochirleanca – Ziduri – Rm. Sărat a fost realizat de utilaje în doar câteva zile! Semn că Spedition UMB e pusă serios pe treabă.

Din păcate, dacă la Vadu Pașii se lucrează inclusiv schimbul 3 la forarea viitoarelor poduri, segmentul 3 al A7 de la Spătaru la Buzău nu are încă un constructor desemnat. Un an și jumătate s-a pierdut inutil cu contestații între firme, iar situația juridică a ajuns acum într-un punct în care e dificil de descurcat.

loading...

2 comentarii la „Se vede și din satelit!

 • Ăsta e un lucru bun. Mai puține accidente pe autostradă din cauza monotoniei. Băcăuanul care merge la București se dezmeticește pe segmentul Buzău-Spătaru și dă drumul la pitoreștile înjurături moldoviniești.

  Răspunde
 • Tov Leo Tz, Marele Bolsevic scolit la Stefan Ghiorghiu, fost director de intreprindere socialista adulat de angajati, fost fauritor de revolutii pe la coltul Palatului Comunal, pater familias imaginar cu progenituri IT-isti, bre, pensionar Secu, etc…etc….a declansat „Operatiunea speciala” postand masiv comentarii la toate materialele, sub multitudinea lui de identitati….
  Zau, bre….tare singur mai tre’ sa fii……
  Nu mai e ca pe vremea matale….nu mai emiti matale autorizatii pentru achizitionarea de butelii….nu mai trimiti pe nimeni la Canal….nu mai distrugi matale vieti prin delatiunile de la Secu…..
  Familia matale capitalista ce parere are despre gloriosul matale trecut „proletar” ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.