Se vor face 51 în total. Anul ăsta

Muncitorii de la firma Troia Construct au au început deja lucrul la primele șapte.

E vorba de noile platforme îngropate de colectare a gunoiului (vezi foto mai jos – de azi dimineață).

În total, până la finalul anului se vor realiza 51 de noi platforme îngropate (investiție a Primăriei Buzău) – îndeosebi pe lângă blocurile turn, acolo unde se vor desființa ghenele.

Toate cele 51 de platforme îngropate vor avea câte cinci pubele. Două pentru gunoiul menajer, două pentru reciclabile și una pentru fracția bio.

Ion Barbu, reprezentant Asociație de Proprietari: „E bine că apar aceste platforme îngropate, e un pas înspre civilizație. Dar, temerea mea e că sunt subdimensionate. Aici, în această zonă sunt 420 de apartamente. Mă tem că pubelele se vor umple, iar oamenii vor lăsa sacii cu gunoi în jurul platformei. Vom vedea cum va fi, dar părerea mea e că trebuia o capacitate dublă”.

După platforme, urmează acoperișurile

O altă investiție a Primăriei Buzău care urmează să demareze e realizarea a 81 de stații de autobuz acoperite.

„Toate stațiile de autobuz din oraș vor avea acoperiș. În curând vor începe lucrările, sper să le terminăm pe toate până la finalul acestui an”, a anunțat primarul C-tin Toma.

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Se vor face 51 în total. Anul ăsta

 • Daca tot au stricat acolo, sa speram ca se va asfalta total si acea Aleea Stejarului, care este plina de gropi. Ar fi un lucru bun pentru locuitorii din zona Unirii Sud. Atentie, am zis asfaltat total, nu plombat.

 • L-am auzit pe dnul primar la Campus Tv rostind după str Parâng și cart. Orizont numele de Aleea Stejarului. În contextul în care pe partea cealaltă a Bd. Unirii Sud, pe Aleea Arinului s-a făcut giugiuc.

 • Poza cu cei 4 muncitori este edificatoare de cum lucreaza firma Troia. Pe Frasinet se mai misca si ei sau asteapta sa se schimbe vremea?

 • Asa sa fie Dl.Auras! M-as bucura mult sa fie odata asfaltata aleea aceasta! Va multumesc pentru informatie!

 • Dle Auras, in ce data va referiti la emisiunea de la Campus ?

 • “Giugiuc” pe standarde de BBB-. Aia asfalteaza din cum vad si ei pe Youtube ori e necesar un alcooltest pe teren, ca e jale mare de atata “giugiuc”. Iar Troia (salutari din Italia!) sunt cei cu liniile drepte perfect strambe, nu?!? Parca tot ei au construit si podul de la Metalurgica, unde abia dupa doua luni de la startul lucrarilor si-au indeplinit si obligatia de a reconfigura, cu semne, circulatia.
  Nu uitati> 27% voturi, BBB- = Buzau, Open City (https://en.wikipedia.org/wiki/Open_city)

 • @Auras , intereseaza.te putin la Domnul Neagu, cu sos din Focsanei ce facem , ca se caca firma aia pe ei de 8 luni de zile sa asfalteze 600 m de drum.Pe bune , ca o sa ii iau la pietre cand mai vad șefii aia ai lor, negru-tuciuriu. Motorină la negru stie sa vanda ai dracu cu firma lor de doi lei, dar o bucată de șosea nu sunt in stare sa o termine.Este o bătaie de joc, si inteleg ca nu, numai la Focsanei, ci peste tot pe unde au lucrări.Sa mai scoată fundul din birou domnul Neagu.

 • A fost vreo licitație pentru această lucrare de amploare? Era nevoie de astfel de rampe? Oricum sunt subdimensionate raportat la numărul de apartamente pe care ar trebui să le deservească.
  De ce tot Troia Construct?! Pentru că Ciprian?! Firma asta de apartament NU ARE muncitori pentru a efectua toate lucrările pe care le-a primit. Scrie și pe gardurile lor că angajează personal. Nu se înghesuie nimeni, pentru că nici ei nu se “înghesuie” cu salariile.
  Până să vină Toma la primărie, de Troia Construct nu auzise nimeni. La fel de firma de paznici WMC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.