Seară de coșmar pentru un tânăr de 21 de ani. „Nu era mașina lui”

Sursa foto: Știri de Buzău

Așa arată, văzută din interior, fațata unui magazin din Mânzălești. Practic, peretele din față nu mai există. A fost spulberat de un autoturism scăpat de sub control.

Sursa foto: Știri de Buzău

„La volan a fost un tânăr de 21 de ani din localitate. Mașina nu era a lui, împrumutată de la un prieten. Avea cutie de viteze din-asta hidramată. Șoferul nu era acomodat cu ea, a acroșat mai întâi un autoturism parcat, iar apoi s-a oprit în magazin. Din fericire, băiatul a scăpat cu viață, a fost operat la splină, acum e bine. Familia lui va suporta toate pagubele produse magazinului și celor două mașini”, ne-a declarat un localnic.

Incidentul s-a produs seara, târziu, când magazinul era închis. În afara șoferului (singur în mașină), transportat de urgență la Buzău, nu au existat alte victime.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Seară de coșmar pentru un tânăr de 21 de ani. „Nu era mașina lui”

  • Teribilist inconştient! Soluția – permis după vârsta de cel puțin 30 de ani, când posibil să îi vină mintea la cap, cum bine spuneau bunicii noştri!

  • Deci, mașina este de vină, sau, mai exact, cutia de viteze automată, și nu individul care s-a urcat la volan deși habar nu avea de ce mașina avea doar doua pedale. O fi crezut că-i bicicletă cu volan?

  • In schimb o seara de mare bucurie pt prietenul care i-a imprumutat masina si ptr parintii teribilistului, care trebuie sa plateasca acum toate pagubele. Imi inchipui ce petreceri cu stigaturi vor fi fost in cele doua familii.
    Sper sa fie si o lectie pt tanar, din care acesta sa traga concluzia ca atunci cand te urci pe caii-putere murgi, s-ar putea ca acestia sa fie mai naravasi decat caii-putere breji cu care era obisnuit anterior……[Leo]

  • Mo, omu’ o fi știut că șî caii stă-n sufrajărie, deci o fi vrut “dăcât” să-i bage și p-ăia ai mașinii undeva… ;-))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.