Secretara de școală pusă ministru de interne cere demisia buzoianului Despescu. Tudose și Ciolacu l-ar putea însă salva

„E o rușine ca o fostă secretară de școală, deci nici măcar o profesoară, și mai apoi funcționară la ghișeul Băncii Agricole să ajungă Ministru de Interne”, i se plângea prin vară reporterului buzoienii.ro un polițist buzoian.

Faptul că doamna Carmen Dan a stat degeaba șase ani pe la Școala Generală din Videle și a făcut mai apoi facultatea de drept la privat la 30 de ani s-a văzut și când a confundat prenumele cu pronumele, dar și azi când grăit-a că „până acum am decât informațiile pe care le cunoașteți și dumneavoastră”.

Aceste defecțiuni denotă pentru cei mai pretențioși lipsa de instrucție solidă (și făcută la timp) a doamnei Carmen Dan și că promovarea ca ministru s-a datorat în principal prieteniei cu Liviu Dragnea, fostul ei șef de la CJ Teleorman.

Azi, Carmen Dan i-a cerut prim-ministrului Mihai Tudose demiterea buzoianului Bogdan Despescu, șeful Poliției Române. Deși lumea îi cere în primul rând ei demisia, Carmen Dan încearcă să se salveze, sacrificându-l pe Despescu. Care Despescu a avut o ascensiune fulminantă. Din adjunct la Buzău, a ajuns în trei ani șef la Prahova, la Constanța și apoi chiar peste întreaga Poliție Română, „pentru merite și calități deosebite”. Acum, calitățile lui Despescu nu mai contează, urmând a fi cel sacrificat pentru a salva onoarea poliției.

Salvarea lui Despescu poate veni de la Marcel Ciolacu. Viceprim-ministrul i-a sugerat cel mai probabil lui Tudose să nu se grăbească, iar premierul a ținut cont de sfat. Înainte de a lua decizia finală, Tudose l-a chemat pe Despescu mâine la Guvern pentru o discuție lămuritoare. Refuzul de a-l demite pe Despescu ar însemna însă umilirea ministrului Carmen Dan, iar Dragnea n-ar putea accepta așa ceva.

 

loading...

8 comentarii la „Secretara de școală pusă ministru de interne cere demisia buzoianului Despescu. Tudose și Ciolacu l-ar putea însă salva

 • Marca statului putred de corupt este angajarea și promovarea oamenilor în zona bugetară. Încercați să vă angajați la Poliția locală, apoi să vă transferați la Jandarmerie și de aici la Poliție, unde să fii ocrotit ca șofer/mâna dreaptă a șefului și, bineînțeles premiat cu salariul de merit! Ați putea? Ce șpăgi s-au dat, ce servicii s-au prestat și cam de ce fel de pile ai nevoie ca să reușești, fără studii, asemenea performanțe? Buzoianul Despescu este la originea acestui slalom uriaș? El a intervenit peste tot? Dacă mâine face vreo gafă vreo femeie de serviciu, în vor da afară și pe înlocuitorul lui Despescu?

  Răspunde
 • Cred ca in primele 24 de ore dna Dan trebuia sa-si dea demisia de onoare, pentru simplul motiv ca in acel interval de timp politia nu a fost in stare sa descopere autorul grozăviei.
  Va aduceți aminte, când in urma cu mai mulți ani, după moartea unui deținut roman intr-un penitenciar din Polonia, ministru de externe de la acea vreme, cred M R Ungureanu si-a dat demisia de onoare, era primul care a avut puterea sa-si dea demisia pentru o fapta „cel puțin discutabila” a consulului nostru din Polonia.
  A găsit de cuviință dna Dan sa-si îndrepte privirea spre diverse mărimi din politie, pentru fapta unui bolnav mintal, găzduit atât de mult timp in rândul polițiștilor.
  Cred ca cel mult șeful Brigăzii politiei rutiere, șeful direct al acestui monstru, ar fi trebuit sa răspundă in cel mult 24 de ore, după ce colegii, subordonații săi, l-au demascat.
  Ehei, ceva este putred in Dan e marca!!!
  Sau cum ar fi arătat ședința CEX de ieri când dna in cauza si-ar fi anunțat si ea demisia?
  In schimb, eu cred ca dl premier va trebui sa judece limpede si sa vedem decizia sa corecta, care va arata daca are sânge-n vene!!!

  Răspunde
 • Sa nu ne amagim aiurea, ar trebui demisi toti, de la secretara sub birou Carmen Dan, la seful politiei, seful sectiei omoruri, seful rutierei, seful pedofilului si chiar si colegii pedofilului.
  A fost un concurs de incompetenta si de musamalizare.
  Pedofilul a fost ani de zile acoperit de colegi si sefi, timp in care producea cu ciclicitate victime in randul minorilor. Toti stiau de faptele lui, dar toti inchideau ochii si il protejau si l-au tinut in libertate si pe bani publici multi lunar, ca doar un pedofil trebuie recompensat bine de politia romana din bugetul de stat.

  Răspunde
 • Daca nu se mediatiza cazul acesta, pedofilul era liber si acum, radea la o bere cu colegii lui de la rutiera si jandarmerie in timp ce se lauda cu faptele lui impotriva minorilor si le multumea ca l-au acoperit si il sustin.

  Răspunde
 • Ce vina are Despescu ca smintitul ala este in sistem de atatia zeci de ani ?!!! Ce vina are Despescu ca smintitul ala a fost acoperit de cei din jurul lui pentru o multime de fapte de pedofilie ??? Deci Despescu este de vina ca psihopatul ala a ajuns din gardian public…jandarm si mai apoi sofer de „sef” la politia rutiera !!! Cred ca atunci cand pedofilul ala a intrat in politie, Despescu era cel mult student la Academia de Politie sau pe unde-o fi facut el facultatea !!!

  Răspunde
 • despescu e unu care facea abuz pe vremea cand era seful pol din buzau. batea minori.

  Răspunde
 • Asadar, aceasta „somitate” in invatamant, fosta „secretara” …..de stat in genunchi pe sub birourile sefilor ……politici, a trecut la……”catedra Politiei romane si a inceput ……”da dea note”: racanul Despescu nota 4 -„repetent”. Asa se intampla cand sunt cocotati in functii niste pitifelnici (dna Dan) sau niste pilosi servitori (Despescu). Asta este normal sa se intample cand incompetenta, servilismul,……sunt ridicate la rangul de ministru,secretar de stat,……Probabil ca ambii ar trebui sa fie „recompensati” cu cate un sut in partea din dos. Iar cei care au promovat astfel de „valori”, ar trebui sa isi primeasca si ei cate o „portie dubla”: cate un sut in dos si niste palme dupa cefele lor groase. Asa ca, vedeti dumneavoastra, autorii fizici si morali ai acestor nenorociri sunt mult mai numerosi.

  Răspunde
 • Corectare : Se va citi „………AUTORII fizicisi morali ai acestor nenorociri……”, in loc de „……CA NU fizici si morali ai acestor nenorociri…..” .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.