Ședință cu Strabag. Se începe ori se mai așteaptă ?

Ședință importantă azi la Primăria Buzău cu cei de la Strabag.

1Urmează a se decide dacă se vor începe lucrările pe Bd. Unirii la carosabil. Sunt două variante. Amânarea până se va deschide podul de la Vadu Pașii + finalizarea podului de la Mangă (în Mărăcineni) sau începerea imediată a lucrărilor.

Începerea imediată a lucrărilor presupune un risc crescut de blocaj pe Bd. Unirii, Frăsinet, Constituției etc. Așteptarea inaugurării podului de la Vadu Pașii presupune o diminuare cu măcar 20% a valorilor de trafic.

2Urmează a se decide ce se va întâmpla pe Transilvaniei. Și aici sunt două variante.

Deschiderea imediată a traficului pe toată lățimea drumului sau începerea asfaltării finale – cu stratul trei, cel de uzură.

Vom reveni cu informații după luarea deciziilor.

Și pe Bd. Industriilor lucrările avansează. Nu mai e mult și Strabag va finaliza asfaltarea și pe a doua jumătate a bulevardului.

În pregătire Bd. 1 decembrie, Bd. Republicii și str. Iazul Morilor

Primăria Buzău a anunțat zilele trecute că austriecii de la Strabag au câștigat licitația și pentru Bd. 1 decembrie, Bd. Republicii și str. Iazul Morilor (carosabil, trotuare, cabluri îngropate, etc.).

Din discuțiile cu reporterul buzoienii.ro cei de la Strabag aveau în plan să deschidă imediat și aici șantierele!

Numai că, din păcate, una din firmele pierzătoare, a depus contestație. Rămâne de văzut, acum, cât va întârzia această contestație startul lucrărilor.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Ședință cu Strabag. Se începe ori se mai așteaptă ?

 • sa termine podurile si Bd. Industriei si Transilvaniei. Dupa sa inceapa UNIRII CU TOATA FORTA SI UTILAJELE SA NU NE TINA 2 ANI CU EL IN CONSTRUCTIE !

 • Exact ce preconizam. Se încep multe, nu se termină nimic. Din păcate, asta e strategia politicienilor români… Chiar acum câteva zile scriam aici un comentariu despre unirii și despre cum nu va fi gata în următorii 2 ani. Somn ușor, Buzău!

 • Nu aveti dreptate. Se incep multe si se termină. Pod Marghiloman și Metalurgica, stadion atletism, pasaj subteran Unirii, Iazul Morilor (poimâine), centrale termice la toate scolile, Transilvaniei, Industriilor, arteziene, platforme ingropate etc.

 • Si pana la urma cum a ramas?

 • Cum de uită redacția de cele trei blocuri reabilitate termic? Dar de străzile de pământ?!? La ”etc” e PUNCT.

 • „…pasaj subteran Unirii ? ” Domnule Tereaca, te-aș invita când treci prin el să privești puțin spre tavan! Și asta la 3 ani parcă de la Marea inaugurare! Și te-aș mai invita să numeri câte persoane folosesc acest pasaj într-o zi normală! Apoi, mai discutăm în legătură cu astfel de realizări pe care pompos le expui aici !!

 • Numai nemultumiti !
  BOSCODEALA nu a facut NIMIC 2 decenii . TOMA vrea sa faca si face dar oamenii tot nemultumiti sint .
  Problema este ca sint proceduri greoaie si birocratice , licitatii , contestatii si de aceea dureaza mult nu este ca la SRL-ul meu unde azi decid investitia si de miine ma apuc .

  Ca unele investitii sint facute fara cap …. asta este alta mincare de peste .
  Una dintre ele este mutarea STARII CIVILE in fostul sediu al COMPANIEI DE APA …. Parerea mea este ca sint bani aruncati de pomana , acel sediu a fost construit fix pentru acea utilitate si asa trebuie sa ramina !
  Sa faca centrul de coordonare a traficului in fostele birouri ale COMPANIEI DE APA !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.