Ședință importantă la Pro România

Fostul prim-ministru Mihai Tudose și Marian Neacșu, coordonatorul PRO România pentru alegerile europarlamentare, vor ajunge zilele viitoare la Buzău pentru o întâlnire cu simpatizanții lui Victor Ponta de pe plan local.

„Noi le-am făcut duminică invitația celor doi la Focșani. Au răspuns pozitiv, știu că organizația PRO România de la Buzău este una dintre cele mai performante din țară, iar așteptările sunt pe măsură” – Viorel Dobre, coordonator PRO România Buzău

Duminică șefii PRO România Buzău – Felix Rache, coordonatorul județean al PRO România Buzău, însoțit de echipa de conducere locală, Viorel Dobre, Viorel Ștefu și Doru Muzgoci, s-au întâlnit la Focșani cu președintele Victor Ponta, fostul premier Mihai Tudose, dar și cu colegi din regiune.

S-au discutat probleme organizatorice, principalul subiect fiind viitoarele alegeri europarlamentare, unde PRO România vizează obținerea unui scor format din două cifre. De asemenea, cei prezenți au putut afla în premieră o parte din strategia partidului pentru alegeri, strategie care va fi implementată la nivelul organizațiilor locale.

„O surpriză plăcută pentru noi a fost aprecierea de care se bucură Victor Ponta. La Focșani s-a desfășurat o competiție de handbal, iar Victor Ponta și-a făcut puțin timp pentru a merge la meci. A fost primit cu căldură de toți cei prezenți, într-o sală arhiplină. Asta dovedește că românii apreciază Guvernarea Victor Ponta, ce fiind cea mai performantă, când creșterea economică s-a simțit cu adevărat în buzunarele românilor” – Viorel Dobre, Pro România Buzău

loading...

2 comentarii la „Ședință importantă la Pro România

  • Si eu care credeam ca astia vin la Buzau cu ac si ata sa coasa cortul ala din Dorobanti,…..’macelarit’ de ……’dusmanii poporului’!

  • Mihai Tudose va avea multe dezamăgiri. Mai mari decât cele pe care le-a avut până acum. Oriunde va merge și orice va face cât va mai fi în politică, peste tot oamenii îl vor percepe, cu bune, cu rele, ca pesedist. Pe lângă Ponta, Rache ori de-alde Ștefu el pare căzut în făcătura aia securistă ca musca-n lapte. Păcat! Nimeni nu a avut în politica românească de după 90 curajul de a spune adevărul despre bătaia de joc practicată de bănci și de multinaționale asupra economiei și vieții românilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.