Șef din Moldova. Vine de la băieți

Alegere surpriză pentru postul de antrenor al echipei de handbal feminin din Buzău.

Deși conducerea clubului a purtat negocieri cu doi antrenori cunoscuți în Liga Florilor, Ion Crăciun și Costică Buceschi, alesul a fost Adrian Chiruț, 37 de ani, antrenor la băieți, la CSU Suceava.

„Am ajuns la un acord cu Gloria Buzău și voi prelua echipa de la 1 februarie. Mă despart de Suceava, a venit acest moment, eu îmi doresc să fac performanță și oferta Buzăului a fost de nerefuzat în acest moment. Este o provocare mare pentru mine și eu sunt relativ la început de drum, trebuia să fac acest pas pentru a face performanță. Buzăul s-a obișnuit cu rezultate mari în ultima perioadă și conducerea clubului și fanii așteaptă la fel și acest an. Este un an complicat, dar am încredere totală în echipă, fetele au demonstrat în ultimele meciuri și le felicit pe ele și pe Romeo Ilie pentru victoriile din ultima perioadă. Le mulțumesc celor de la Buzău că îmi dau această șansă să pot demonstra, lui Aurelian Roșca că a lăsat o echipă foarte bună și acum îi preiau munca și lui Romeo Ilie, care a câștigat ultimele două meciuri importante”, a declarat Chiruț pentru Prosport.

Adrian Chiruț va avea parte de un debut de foc la Buzău, cu trei jocuri infernale, contra Gloriei Bistrița (5 februarie), Rapid București (19 februarie) și SCM Rm. Vâlcea (24 februarie). Romeo Ilie va mai sta ca principal pe banca echipei și la meciul de mâine, cu Știința București, în ultima etapă din tur.

„Vin de la băieți, dar handbalul este la fel. Va fi de muncit în relația mea cu fetele, dar mă cunosc și voi avea o relație bună. Sunt jucătoare profesioniste, multe sunt la loturile naționale”

Din lot va lipsi în perioada următoare bielorusa Natalya Vasileusakaya, care a suferit o accidentare gravă în meciul cu Minaur.

Misiunea lui Chiruț, să ducă Gloria pe locul 5 și, astfel, din nou, în cupele europene e una dificilă, dar nu imposibilă. Gloria trebuie să depășească în clasament, în retur, pe una dintre Brăila sau Cisnădie

COMUNICAT-SCMGB-232-28.01.2022

loading...

Un comentariu la „Șef din Moldova. Vine de la băieți

  • Ce mai proasta alegere !
    Altul mai slab, nu putea fi gasit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.