Șefă Comp. de Apă Buzău: „La noi costă 7 lei tona, la magazin 7 lei costă bidonul de 5 litri!”

Reacție a Simonei Săvulescu după ce un buzoian i-a spus într-o discuție că tarifele Comp. de Apă Buzău ar fi mari.

„E mare prețul apei la noi ? Eu n-aș zice. Cât costă la magazin un bidon cu cinci litri de apă ? Șapte lei! La noi, la Compania de Apă, 7 lei costă o tonă de apă. Adică o mie de litri!”

Simona Săvulescu: „Eu combat și afirmația că apa de la bidon e mai sănătoasă decât cea de la robinet! Cum să fie mai bună o apă care stă cu săptămânile, poate cu lunile la pet, decât una care e extrasă din foraje de mare adâncime și care ajunge în doar câteva ore la consumatori ?”

Directorul general de la Comp. de Apă i-a rugat pe cei care încă mai au dubii să întrebe specialiștii care apă e mai sănătoasă.

„Poate nu știați. Dar Ursus care are la Buzău probabil cea mai mare fabrică din țară ia apa folosită la fabricarea berii de la noi, de la Compania de Apă. De ce credeți că fac asta ? Simplu. Pentru că apa de la Compania de Apă Buzău e foarte bună. Și ca preț, și calitativ!”.

Citește și:

loading...

13 comentarii la „Șefă Comp. de Apă Buzău: „La noi costă 7 lei tona, la magazin 7 lei costă bidonul de 5 litri!”

 • as vrea sa vad si eu un raport de analize facut public efectuat de catre surse independente din mai multe zone ale municipiului. personal mie la testul simplu cu paharul de apa lasat 24 de ore mi-a dat cu minus.

  Răspunde
 • Berea ar trebui sa fie mai ieftina ca vorba ceea Ursus folosește apa din asta ieftina de la Compania de Apa! Greșesc?

  Răspunde
 • „Poate nu știați. Dar Ursus care are la Buzău probabil cea mai mare fabrică din țară ia apa folosită la fabricarea berii de la noi, de la Compania de Apă. De ce credeți că fac asta ? Simplu. Pentru că apa de la Compania de Apă Buzău e foarte bună. Și ca preț, și calitativ!”. CEA MAI MARE MINCIUNA A DOAMNEI DIRECTOR ,,,,,, NOI CEI DE LA URSUS FOLOSIM MAREA MAJORITATE A APEI DE LA FORAJELE PROPRII ,,, CUM POATE SPUNE ASEMENEA ABERATII ????????????? O SPUNE PENTRU CA LUMEA NU STIE ADEVARUL …..DOMNULE TEREACA SPER SA NU-MI TAI COMENTARIUL CACI ALTFEL O SA VIN SI CU DOCUMENTE IN ACEST SENS . SEARA BUNA.

  Răspunde
 • Alt anonim, gresesti… ceilalti folosesc apa din foraj propriu pe care o filtreaza.. si astfel ies mai ieftin…

  Răspunde
 • Din puțul gândirii sau din ciclul „dacă tăceai, filozof rămâneai!!”.
  1. Apă plată, la bidon de 5 litri, găsești în supermarket și la 2 lei bidonul!! La 7 lei, este din cea mai scumpă, probabil net superioară calitativ, din care consumă acasă doamna în cauză!
  2.Doamna ne vorbește și ne spune că apa de la robinet, furnizată de compania ce o păstorește este „mai sănătoasă” decât cea „la pet”, în timp ce are în față „pet-uri” de 0,5 litri, cu apă „Borsec” și „Dorna” ( din cele mai scumpe și mai bune calitativ ), din care, cu siguranță consumă în mod constant! De ce nu are în față pahare cu apă de la robinet, din care eventual să și consume?
  3. Ne vorbește de „peturile” în care apa stă cu lunile, dar nu ne spune nimic de unele conducte ruginite și vechi de peste 50 de ani prin care circulă apa din „forajele de mare adâncime ” este adusă la robinetul nostru!!

  Răspunde
 • Greșit. Noi în Micro 14 dam pe metru cub de apa calda 21 de lei și pe cel de apa rece 15 lei…. 300de lei e numai apa pe luna

  Răspunde
 • Pont gratuit : madam Săvulescu, de ce nu imbuteliezi dumneata apa aia de 7 lei tona in bidoane de 5 litri pe care sa le vinzi cu 5 lei bucata? Faci un ban cinstit, ucizi concurenta SI ne dai noua, fraierilor, tona cu 3 lei. Hai ca poti!

  Sa nu uitam : madam Săvulescu, cat e leafa domniei tale? Nu de alta dar daca tot e asa cum spun oamenii de casa, ar trebui sa fie informatii publice, nu? Ca doar esti directoare la compania „noastra”…

  Răspunde
 • Doamna Simona ne vâră forțat pe gât teme corporatiste, vezi Doamne apa livrată pe țeavă este de 1000 ori mai ieftină decât apa îmbuteliată de comercianții privați! Păi ăsta este motorul economiei așa-zis concurențiale! De ce să vând ieftin dacă pot să vând scump!
  Numai că apa are un statut mai special. Este indispensabilă vieții. Fără apă nici iarba nu crește și cu siguranță doamna Simona „nu se mai făcea mare” fără apă. Apa ar trebui privită altfel nu ca o marfă de pe urma căreia să prospere comercianții de apă. Și acest aspect chiar se întâmplă! E drept, doar într-o țară membră UE. Această țară este Slovenia. Slovenia și-a modificat Constituția în data de 14 noiembrie 2016 și a introdus un amendament care obligă autoritățile să garanteze accesul la apă potabilă tuturor cetățenilor. Potrivit noii reglementări, companiile nu mai au voie să comercializeze apă potabilă. Amendamentul sună cam așa: „alimentarea cu apă a populaţiei este asigurată de stat, prin intermediul comunităţilor locale, direct şi non-profit”.
  Pentru amorul artei aveți și declarația primului ministru de la acea dată:
  „Apa din Slovenia este de foarte bună calitate și, datorită valorii sale, în viitor va deveni ținta țărilor străine și corporațiilor internaționale. Pe măsură ce apa va deveni o marfă din ce în ce mai valoroasă, presiunea pentru a o obține va crește și nu trebuie să ne dăm bătuți.”
  Evident că nu există vreun politician roman care doar să aducă în discuție o așa temă! Doamna Simona nu este politician și sunt tare curios ce comentariu ar avea legat de amendamentul din Constituția Sloveniei, că la teme corporatiste văd că se pricepe.

  Răspunde
 • Cumva facem baie cu apa de la bidon și noi nu știm? Cum putem face astfel de comparații?

  Răspunde
 • Nitratii din apa doamnei sunt dubli fata de cei din apele minerale. Nu mai zic de bacterii si alte traznai cum ar fi PH-ul mult prea mare. Au buletine de analiza pe site, nu sunt vise.

  Răspunde
 • Dacă este așa de bună apa de la CAB, de ce primăria și firmele sale cumpăra apă plată din comerț?

  Răspunde
 • Dna,are fabrica de borș asa ca stie spune…nu este cacealma chiar are fabrica de borș sotul dinsei.

  Răspunde
 • In regimul ” celălalt ” străinii de orașul nostru ne lăudau apa potabilă pentru calitățile gustative și p-atunci nu prea exista apă la pet-uri . Explicația – se spunea – consta în forajele făcute undeva , în Crâng, aproape de uzina de apă și nu numai … Acum, e bine că există buzoieni care pun în diferite lumini calitățile și defectele apei locale și chiar am găsit comentarii pertinente de genul soluției Slovenia – o țară mică dar mult respectată … A venit timpul ca în momentele grele ce s-anunță din cauza încălzirii debordante a climei, plus războiul cel de atât de aproape care deteriorează implacabil mediul , apoi seceta ( poate și indusă ! ) – să realizăm că ne aflăm în pragul unei noi crize – cea a APEI ! Alături de aer este indispensabilă vieții …

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.