Șefele inspectoratului școlar au avut dreptate. Ministerul a admis că a greșit

02Ministerul Educației a anunțat ieri că a decis să anuleze rezultatele evaluării realizate asupra activității manageriale a inspectorilor școlari generali și adjuncți.

În urma unei verificări efectuate de Corpul de Control al ministrului „s-au constatat vicii majore în organizarea procesului de evaluare, dar și în evaluarea propriu-zisă”.

Ministerul a mai anunțat că a dispus efectuarea unei cercetări disciplinare în cazul persoanelor care se fac vinovate de vicierea procesului.

Reamintim, că atât șefa Florina Stoica, cât și cele două adjuncte – Nela Wamsidel și Daniela Palcău – au primit calificativul 2802801nesatisfăcător la o evaluare a ministerului.

Punctajul minim era de 70 de puncte, dar Florina Stoian a primit 64 de puncte, Nela Wamsiedel 68, iar Daniela Palcău 69.

„E o rușine ce se întâmplă. Sunt umilită după 36 de ani de muncă. Nu voi accepta să plec din inspectorat cu acest gust amar. Nu mă voi da bătută, voi îndrepta această nedreptate. Iar apoi, cei care ne-au produs această durere vor plăti. Această evaluare este o făcătură. Ca să vă dau un exemplu pe care voi, presa, îl puteți analiza cel mai bine e că am fost punctată nesatisfăcător și la relația cu presa. Eu, care am răspuns prompt tuturor, am venit la toate emisiunile la care am fost invitată!”, a spus, cu lacrimi în ochi, săptămâna trecută adjuncta Nela Wamsiedel.

Ministerul a anunțat ieri că se va face o nouă evaluare, dar după ce metodologia de evaluare va fi modificată. În aceste condiții, Stoian, Wamsiedel și Palcău vor rămâne pe poziție, mai ales că toate trei au și promovat concursul organizat de minister pentru aceste posturi.

loading...

Un comentariu la „Șefele inspectoratului școlar au avut dreptate. Ministerul a admis că a greșit

  • Evaluarea pe hârtie ,nu se potrivește niciodată cu munca din teren .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.