„Șefii PNL Buzău n-au mai avut nevoie de mine. Iar PSD chiar e mai bun!”

Apariție surpriză azi la sediul PSD Buzău din Unirii Sud.

Nicolae Mărăcine, specialist în irigații și agricultură, profesor universitar și unul dintre cei mai vechi și cunoscuți liberali buzoieni.

După ce și-a primit, alături de alți 50 de buzoieni, legitimația de membru PSD, Mărăcine s-a retras într-unul din birourile șefilor PSD.

Reporterul buzoienii.ro l-a urmărit, i-a făcut o poză și l-a întrebat, evident, DE CE:

„De ce am lăsat PNL și m-am înscris în PSD ? Două sunt motivele. Noii șefi ai PNL Buzău n-au mai avut nevoie de mine, dezinteres total. Apoi, trebuie să recunosc, PNL a avut un ministru al agriculturii catastrofal, mă refer la Adrian Oros. Nimic n-a făcut, zero și la capitolul irigații care mă interesează pe mine. Nu se poate compara ca Petre Daea, un om de toată isprava. Apoi, PNL Buzău n-a făcut nimic prin județ, nici pe oamenii săi nu i-a ajutat. PSD e mai bun”, a explicat Mărăcine, originar din Beceni și fost director al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare.

Pe surse, cel care l-a ofertat și convins pe Mărăcine să intre în PSD a fost primarul Toma.

UPDATE

Gabriel Avrămescu, președinte PNL Buzău: „Domnul Nicolae Mărăcine nu mai este mebru al PNL Buzău din 2022, când a ales să meargă la Forța Dreptei. Unde a fost coleg, ce să vezi, chiar cu Adrian Oros, plecat și el din PNL la Forța Dreptei”.

Foto, 2 iunie 2022. Nicolae Mărăcine, prezent alături de Ludovic Orban cu prilejul înființării filialei Buzău a partidului Forța Dreptei

Cincizeci de buzoieni au primit azi legitimația de membru PSD (mun. Buzău), iar alți cincizeci, pentru că sala era plină, au fost programați săptămâna viitoare.

Detalii în știrea de mai jos:

loading...

6 comentarii la „„Șefii PNL Buzău n-au mai avut nevoie de mine. Iar PSD chiar e mai bun!”

 • Nu mai era liberal de 4-5 ani. Specialist în irigații???.Nici o pierdere.

  Răspunde
 • Ce campanie ieftina…oricum ei câștiga pe veci la Buzău…chiar și după domnia lui Boscodeala și Toma. Psd-ul creste.Partidul unic din Buzău
  ..

  Răspunde
  • Pai da! Ca aia de la PNL au irigat ce au irigat pana cand i-au napadit buruienile! Si, se stie, toate buruienile sunt in PSD! De ce o fi irigatorul asta atat de important si de ce are nevoie de sustinere politica, bartai specialistu’? Daia!!!

   Răspunde
 • Probabil ca la PNL s-a terminat cu chiolhanurile,bauturica si mancarica moca iar Maracine asta si-a cautat noi parteneri de sprit si chiolhanuri. Si,unde sa ii gaseasca daca nu la PSD? Oricum,foarte probabil,multi oameni seriosi,scarbiti de batjocura asta PSD-isto-PNL-ista ,ori nu vor mai participa la vot,ori se vor orienta catre un partid extremit.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.